Χαρές για την Σάσα Σταμάτη: Πάντρεψε την κούκλα ανιψιά της - Φωτογραφίες με το εντυπωσιακό λευκό νυφικό της στην εκκλησία

Με μίντι παγιετέ φόρεμα με σκίσιμο η δημοσιογράφος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές για την Σάσα Σταμάτη: Πάντρεψε την κούκλα ανιψιά της - Φωτογραφίες με το εντυπωσιακό λευκό νυφικό της στην εκκλησία

Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο πέρασε η Σάσα Σταμάτη και όλη η οικογένεια της. Η Κατερίνα, ανιψιά της δημοσιογράφου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Δημήτρη, το απόγευμα του Σαββάτου 9/12 στην εκκλησία του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω. Η όμορφη είδηση έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες τόσο με την νύφη και το γαμπρό όσο και με την οικογένεια της μέσα και έξω από την εκκλησίας.

Η Σάσα Σταμάτη έδειχνε πολύ εντυπωσιακή μέσα στο μίντι φόρεμα της, μια δημιουργία της αδελφής του Βασίλειου Κωστέτσου, Πόλας Κωστέτσου (δείτε τι γίνεται με την τηλεοπτική της επιστροφή). Τα βλέμματα όλων ωστόσο απέσπασε η εντυπωσιακή νύφη.

Φωτογραφία από το γάμο της ανιψιάς της Σάσας Σταμάτη


Τι γίνεται με τα δικά της προσωπικά;

Σε παρουσίαση βιβλίου είχε βρεθεί την Δευτέρα 6/11 λίγες ημέρες μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της για την "μάχη" με την ψυχική υγεία. Στο πλευρό της βρισκόταν ο πρώην συνάδελφος της στο Πρωινό, Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον οποίο μέχρι και σήμερα διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Και οι δυο λοιπόν, παραχώρησαν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν εκεί για να καταγράψουν τα όσα συνέβησαν στην παρουσίαση.

Η Σάσα Σταμάτη, δεν δίστασε να κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έκανε πρώτη φορά γνωστό πως όταν συνεργαζόταν στον ΑΝΤ1 με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο της άρεσε και μάλιστα, όταν την φιλοξενούσε στο σπίτι του καθώς αργούσε να φύγει από τα στούντιο, παρόλο που της έστρωνε στον καναπέ, περίμενε να προχωρήσουν στην κρεβατοκάμαρα του, αλλά δεν έγινε ποτέ, καθώς την περίοδο εκείνη, ο δημοσιογράφος ενδιαφερόταν για άλλη.

«Με φιλοξενούσε στον καναπέ του σπιτιού του και περίμενα μπας και περάσω στο υπνοδωμάτιο, αλλά δεν πέρασα ποτέ. Μου άρεσε αλλά δεν το είπα ποτέ γιατί ήταν καψούρης με άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Δημήτρη να λέει πως δεν γνώριζε τίποτα.

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τα ξεσπάσματα του το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ ένα από αυτά), απάντησε «Εκεί που τρώω δεν φτύνω ποτέ», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει πως «Εκνευρισμό έχει όλος ο χώρος».

Σε άλλο σημείο επίσης, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως η μητέρα της θέλει να την παντρέψει πριν φύγει από την ζωή. «Δεν με πλησιάζει άνθρωπος. Είπα στην μαμά μου μην περιμένεις γαμπρό στα 42 μου. Θέλει να με τακτοποιήσει πριν φύγει. Δε θέλω να παντρευτώ μόνο και μόνο με έναν άντρα για να κάνω ένα παιδί», αποκάλυψε.