Χαρές για την Μπάγια Αντωνοπούλου: Έκανε το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της, Νίκο Κώτση

Ευτυχισμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί τα επαγγελματικά της Μπάγιας Αντωνοπούλου να είναι μπερδεμένα μετά την αποχώρηση της από το MEGA, ωστόσο στα προσωπικά της διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, αφού με τον σύντροφό της έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η δημοσιογράφος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία, Νίκο Κώτση (δείτε τον εδώ) και είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα που έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου στη σχέση της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού στην εκπομπή Γεια σου, η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον σύντροφό μετακόμισαν μαζί σε ένα καινούργιο σπίτι κοντά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε μπορεί σύντομα να τους δούμε να ενώνονται και με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Αυτό είναι το σπίτι τους

Η Μπάγια Αντωνοπούλου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην εκπομπή BreakfastStar πριν λίγες ημέρες και παραχώρησε συνέντευξη στον Στέλιο Δρουμαλιά.

«Νέο σπίτι, νέα αρχή. Μετακομίσαμε με τον σύντροφό μου πριν ένα μήνα», αποκάλυψε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου δείχνοντας κάποιους χώρους από το σπίτι της.

Όταν ρωτήθηκε για την παραίτηση της από το MEGA, απάντησε και ξεκαθάρισε σχετικά με τα επαγγελματικά της: «Αποχώρησα από το MEGA μετά από 4 χρόνια γιατί δεχόμουν άδικη συμπεριφορά, σε σχέση με αυτό που προσέφερα στον σταθμό. Δεν μιλάω φυσικά για τη διοίκηση. Δεν ισχύει ότι δέχτηκα κάποια πρόταση από το Open και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κάτι που θα το ήθελα. Έχω κάνει πολλά χρόνια φαντάρος στην πρωινή ζώνη, από 20 χρονών και δεν θα ήθελα να επιστρέψω. Θα με ενδιέφερε μια εκπομπή όπως του Τσουρού, αλλά θα ήθελα να είναι πιο κοινωνική».

Με ποιους θα συνεργαζόταν; «Μεταξύ Παπαδάκη, Λιάγκα και Αρναούτογλου θα επέλεγα τον Λιάγκα. Με τον Γρηγόρη από όσο ξέρω δεν κάνει πρωινό τα τελευταία χρόνια. Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε εκείνος θα ήθελε», είπε, αφού όπως είναι γνωστό οι σχέσεις τους μετά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 ήταν άσχημες.

«Το Survivor Panorama το έχω μετανιώσει γιατί δεν ταίριαζε με αυτό που είμαι εγώ», ανέφερε μετά για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει.

Για το κεφάλαιο οικογένεια, εξομολογήθηκε «Για να κάνεις οικογένεια και παιδί πρέπει να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο».