«Μου έχει γίνει πρόταση για...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Με τον Αλέξη Κούγια...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό ακούμε διάφορες φήμες, που θέλουν να επανσυνδέονται ως ζευγάρι το γνωστό μοντέλο, Εύη Βατίδου και ο επιτυχημένος ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, μετά από το περιστατικό, που συνέβη στην κυρία με μοτοσικλετιστή, και το οποίο τους έφερε εκ νέου πιο κοντά (δείτε εδώ τι συνέβη). Ο διακεκριμένος δικηγόρος, αν και έχει δηλώσει, ότι βρίσκεται σε σχέση, με αποτέλεσμα να διαψεύδει αυτή την είδηση, εκείνη δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο (δείτε εδώ τι είπε το μοντέλο για ένα δεύτερο γάμο με τον πρώην σύζυγό της).

Εκείνη, ωστόσο ασχολείται το τελευταίο διάστημα και με την τηλεόραση, και συγκεκριμένα με το εμπορικό κομμάτι κάποιων εκπομπών. Σε πρόσφατη βραδινή δημόσια έξοδο, που πραγματοποίησε, αποκάλυψε, αν πρόκειται να τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας σε κάποιο project, για τις προτάσεις που έχει δεχθεί για την επαγγελματική της καριέρα, αλλά μίλησε και για τη σχέση της με τον ποινικολόγο.

Οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν, σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και τη σχέση της με τον Αλέξη Κούγια

«Μου είχε γίνει πρόταση για ένα παιχνίδι, αλλά αν μου γίνει κάποια πρόταση από εδώ και στο εξής, είναι δύο τα σενάρια που θα με κάνουν να σκεφτώ σοβαρά να το κάνω. Εάν παρουσίαζα κάτι, θα κοιτούσα τη θεματολογία πρώτα από όλα, αλλά μετά και το οικονομικό. Θα έκανα εκπομπή με τον Σάκη Τανιμανίδη και με τον Γιώργο Λιανό. Δεν θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο πρωινό όπως του Γιώργου Λιάγκα, ξέχασε το.

Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τη σχέση μου με τον Αλέξη Κούγια, έχουμε ωστόσο καλές σχέσεις, όπως και πριν», ανέφερε μεταξύ άλλων το μοντέλο για τα επόμενα βήματά της στην τηλεόραση, αλλά και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.