«Αν δεν είχαμε την Άννα Μαρία θα είχαμε καταστραφεί! Στον 1,5 μήνα γνωριμίας περιμέναμε τον γιο μας...» - Η εξομολόγηση του Μουρατίδη για την Παπαχαραλάμπους και τα παιδιά τους

Η σπάνια αναφορά στον γάμο και στη σχέση τους μετά από 16 χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το απόγευμα της Δευτέρας 11/12, στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε ως καλεσμένος ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον γάμο τους και τα παιδιά που απέκτησαν μαζί.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008 και την ίδια χρονιά απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, Έκτορα, ενώ ένα χρόνο αργότερα, το 2009, γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί τους, ο Αλέξανδρος. Παρόλο που έχουν κυκλοφορήσει φήμες πως οι δυο γονείς δεν είναι πλέον μαζί, οι σχέσεις τους είναι άψογες και ο ηθοποιός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την γυναίκα του.

Οι σπάνιες δηλώσεις του Φάνη Μουρατίδη για την Παπαχαραλάμπους και τα παιδιά τους

«Στον 1,5 μήνα της γνωριμίας μας περιμέναμε τον γιο μας. Δεν γνωριζόμασταν καθόλου. Αν σκεφτείς ότι οι περισσότερες σχέσεις τελειώνουν στα 4, 5, 6, 7, 8 χρόνια και εμείς είμαστε μαζί 16 χρόνια... όπως και να έχει το μέλλον μας, τα χρόνια αυτά από μόνα τους αποδεικνύουν πως δεν έκαναν κακό στη σχέση μας. Ήτανε για να γίνει, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα. Έχω μια εμπιστοσύνη στη ζωή, αυτά τα φτιάχνει η ζωή και δεν της αντιστέκομαι, της κάθομαι, είμαι μια τέτοια περίπτωση. Σε αυτά παραδίνομαι, δεν κάνω τον ζόρικο», ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης.

Δείτε επίσης: «Με φόβιζε σε σχέση με τα παιδιά μας, διότι...» - Η εξομολόγηση του Μουρατίδη για την απόφαση της Παπαχαραλάμπους να καταγγείλει τον Φιλιππίδη

«Τα παιδιά με βλέπουν με το σώβρακο μέσα στο σπίτι, πόσο ήρωα να με βλέπουν; Συναισθηματικά ευάλωτο μπορεί να με έχουν δει. Εγώ ο ίδιος μπορεί να μην το έχω καταλάβει, εκείνοι θα στο πουν. Με την Άννα Μαρία δεν έχουμε καμία σχέση ως γονείς. Είμαστε τελείως άλλοι άνθρωποι. Είναι πιο συναισθηματική από εμένα, αλλά είναι και πιο δομημένη. Αν δεν είχαμε την Άννα θα είχαμε καταστραφεί. Εγώ έχω ένα πρόβλημα, είμαι πάρα πολύ αφηρημένος, σε βαθμό τραγικό. Αν δεν ήταν η Άννα να ανέχεται αυτό το πρόβλημα... Την έχω φτάσει στα όριά της. Με φαντάζομαι κάποια στιγμή στη σούβλα στο πασχαλινό τραπέζι», πρόσθεσε στη συνέχεια γελώντας.

Δείτε επίσης: «Ξέρουν πολύ καλά ότι κι εγώ κι η μητέρα τους...» - Η εξομολόγηση του Φάνη Μουρατίδη για τα παιδιά του