«Η αλήθεια είναι, ότι με τον σύντροφό μου δεν...» - Η αποκάλυψη της Ιωάννας Παππά για την προσωπική της ζωή

«Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα με τα ομόφυλα ζευγάρια, θα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η επιτυχημένη και αγαπημένη ηθοποιός, Ιωάννα Παππά, είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο ταλαντούχες της γενιάς της. Αν και η ίδια, προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν παραλείπει να δείχνει, πως είναι μία τρυφερή μητέρα (δείτε εδώ τι ετοίμασε για τα γενέθλια του γιου της), αλλά και να μιλάει "ανοιχτά" για τη σχέση της με τον σύντροφό της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για το μεταξύ τους).

Παράλληλα, τείνει να παίρνει θέση και για τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά να εκφράζει και δημοσίως τη γνώμη της (δείτε εδώ τι είχε πει για το κίνημα metoo). Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου σε δηλώσεις, που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή, "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα, το σύντροφό της, αλλά και το νέο νομοσχέδιο, που πρόκειται να επέλθει το προσεχές διάστημα στη Βουλή, σχετικά με το γάμο των Ομόφυλων ζευγαριών.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παππά για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την οικογένειά της

«Δεν έχω αποκλείσει ως ενδεχόμενο το γάμο. Η αλήθεια είναι, ότι με τον σύντροφό μου δεν περιμέναμε ότι θα ερχόταν ένα παιδί τη στιγμή που ήρθε, παρότι είχαμε πάρει την απόφαση να γίνουμε γονείς. Μετά συνέβησαν διάφορα γεγονότα που δε μας επέτρεψαν να προχωρήσουμε ούτε σε γάμο, ούτε σε βάπτιση. Ο γιος μας είναι 4 ετών, και 4 με 5 μηνών. Πλέον το πιθανότερο είναι ένας γάμος, παρά μια βάπτιση και θα είναι παρανυφάκι», εξομολογήθηκε η ηθοποιός για την οικογένειά της.

«Έχω στο περιβάλλον μου ανθρώπους ομοφυλόφιλους, που έχουν μπει στη διαδικασία να αποκτήσουν παιδί μέσω τεκνοθεσίας. Για μένα, το σημαντικό είναι να υπάρχει αγάπη. Σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα, θα έρθει αντιμέτωπο με δυσκολίες το παιδί γιατί η κοινωνία δεν είναι ιδανική. Σίγουρα θα υπάρξουν θέματα, αλλά από το σπίτι θέλει στήριξη, πολύ διάλογο και ενημέρωση», υπογράμμισε στη συνέχεια για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αν θα γίνει μητέρα ή όχι. Δεν υπάρχουν κανόνες και πρέπει σε αυτά τα θέματα», σημείωσε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός