«Έχω στραφεί και κατά της εκπομπής σας...» - Ο Αλέξης Κούγιας αποκατέστησε τη σχέση του με τη Ζήνα Κουτσελίνη στον τηλεοπτικό αέρα

«Ο πραγματικός ρόλος της δημοσιογραφίας είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Έχω στραφεί και κατά της εκπομπής σας...» - Ο Αλέξης Κούγιας αποκατέστησε τη σχέση του με τη Ζήνα Κουτσελίνη στον τηλεοπτικό αέρα

Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει εδώ και αρκετό καιρό την υπεράσπιση της κυρίας κατηγορουμένης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στην υπόθεση της Τραγωδίας στην Πάτρα. Ο δημοφιλής δικηγόρος αναφέρεται συχνά στην υπόθεση και μιλάει κάθε φορά στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τις εξελίξεις της (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας).

Μάλιστα, ο ποινικολόγος, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχει ταχθεί κατά των δημοσιογράφων, που θεωρεί, ότι χειραγωγούν την κοινή γνώμη κατά της πελάτισσας του, αλλά και όταν πιστεύει, ότι μπορεί να θίγουν εκείνον τον ίδιο (δείτε εδώ την έκρηξή του ζωντανά στο T- live, που προκάλεσε την αμηχανία της Τατιάνας Στεφανίδου). Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και με την αγαπημένη παρουσιάστρια, Ζήνα Κουτσελίνη, όπου είχε τεθεί κατά της ίδιας και της εκπομπής της (δείτε εδώ τι είχε συμβεί αναλυτικά).

Όλα αυτά, όμως όπως φαίνεται ανήκων στο παρελθόν, και οι δυο τους αποκατέστησαν τις σχέσεις τους, σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στην μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star. Μεταξύ άλλων, ο ποινικολόγος απολογήθηκε για τη θέση του και τη συμπεριφορά του απέναντι στην παρουσιάστρια.

Ο Αλέξης Κούγιας και η Ζήνα Κουτσελίνη έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα"

«Έχω πάρα πολύ καιρό να μιλήσω στην εκπομπή σας και γνωρίζετε, ότι έχω στραφεί και κατά της εκπομπής σας. Για τη γνωστή υπόθεση Πισπιρίγκου. Όμως χάρηκα πολύ που μιλήσαμε. Γιατί ο ρόλος της δημοσιογραφίας είναι να αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα, να μη γίνεται δικαστήριο. Εδώ σήμερα μιλήσαμε με προτάσεις. Και θέλω να ευχαριστήσω και την κυρία Σουλιώτη που παρενέβη, ώστε σήμερα να μιλήσουμε. Και χάρηκα πολύ που μιλήσαμε», σημείωσε αρχικά ο ποινικολόγος.

Η παρουσιάστρια με τη σειρά της απάντησε, ότι «Να είστε καλά κύριε Κούγια. Οι άνθρωποι έτσι είναι, για να λύνουν τις διαφορές του. Εμείς δεν είχαμε καμία διάφορα άλλωστε. Εκτιμούμε όλα όσα έχετε πει τόσα χρόνια».