«Μικρέ μου, μεγάλωσες...» - Η τρυφερή ανάρτηση με τα φιλιά της Λάουρας Νάργες αγκαλιά με τον γιο της

Από την βόλτα τους στους δρόμους της Αθήνας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες από τη στιγμή που έγινε μαμά γέμισε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες του μπέμπη της, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" και να σχολιάζουν με τρυφερά λόγια σε κάθε μία από αυτές. Πέρασε, όμως, λίγος καιρός από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε μαζί του, οι οποίες ήταν από την βάφτισή του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες)..

Την Τετάρτη 13/12, όμως, επανήλθε αναρτώντας μερικά νέα στιγμιότυπα από την πρόσφατη βόλτα της με τον μικρό Αλέξανδρο, τον οποίο είχε ντύσει Yoda από από την ταινία Star Wars. Τον κρατούσε στην αγκαλιά της, του χαμογελούσε και του έδινε φιλιά και τα like "έπεφταν βροχή".

Η νέα ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με τον γιο της

«Η δύναμη είναι δυνατή με αυτόν εδώ. Μικρέ μου άρχοντα Yoda, μεγάλωσες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Σαντικάι για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες και την πατρότητα

Τα κλάματα στη βάφτιση του μικρού Αλέξανδρου

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, το Σάββατο 23/9, μαζί με συγγενείς και φίλους στο πλευρό τους, βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα πρώτα του γενέθλια, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό. Νονοί του μπέμπη είναι η φίλη της ραδιοφωνικής παραγωγού, Δέσποινα, και ο φίλος του τραγουδιστή, Απόστολος.

Αφού, λοιπόν, πέρασαν μερικές ημέρες, η περήφανη μανούλα αποφάσισε να μοιραστεί μερικές αδημοσίευτες στιγμές τους με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντάς πολλές από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τις συνόδευσε, μάλιστα, με ένα μακροσκελές και τρυφερό κείμενο (δείτε εδώ πόσα παιδιά θέλουν ακόμη να κάνουν).

«Και το όνομα αυτού… Αλέξανδρος.

Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα το Σάββατο όταν βαφτίσαμε τον μικρό μας. Έκλαιγα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μυστήριο ο πνευματικός μου πάτερ Γεώργιος, αυτή η εικόνα με τον γιο μου στην αγκαλιά της κολλητής μου και στενού μου φίλου ήταν τόσο συγκινητική (ο @kostaskok4 κάπως κατάφερε να με συνεισφέρει όπως μόνο εκείνος ξέρει).

Νονά @despinapistoleli και νονέ @apostolos_bouras ξέρω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον Αλέξανδρο μας! Και ο @xristos.santikai και εγώ είμαστε σίγουροι πως θα είστε πάντα εκεί για τον μικρό, όπως αρμόζει σε μία πνευματική μητέρα και έναν πνευματικό πατέρα, μας συγκινήσατε και σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε.

Για να πραγματοποιηθούν τα βαφτίσια-πρώτα γενέθλια του Άλεξ μας έτσι ακριβώς όπως τα ονειρευόμασταν έβαλαν πολλοί άνθρωποι το χεράκι τους, ειλικρινά δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς εκείνους! Σας συστήνω την ομάδα που μας έκανε τόσο μα τόσο ευτυχισμένους και μας χάρισε πανέμορφες αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάντα, για την οποία θα αναφέρω και σε ανερχόμενες αναρτήσεις περεταίρω λεπτομέρειες!», σημείωσε και έπειτα ξεκίνησε να ευχαριστεί ένα ένα τα πρόσωπα που έκαναν την ημέρα αυτοί, με τους στολισμούς, τα ρούχα, το μακιγιάζ κλπ. πραγματικότητα,