Άκρως εκδηλωτικοί: Η ανάρτηση της Μυρτώς Αλικάκη που προκάλεσε το σχόλιο του συντρόφου της, Νίκου Κωστή

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μυρτώ Αλικάκη πήρε διαζύγιο από τον Πέτρο Λαγούτη το 2010, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια είχε καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, Πριν από λίγους μήνες, ωστόσο, διέρρευσε πως βρίσκεται σε νέα σχέση και, μάλιστα, με άνθρωπο από τον χώρο της υποκριτικής. Ο λόγος για τον Νίκο Κωστή, ο οποίος είναι σκηνοθέτης.

Αρχικά, προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που την ρωτούσαν, χωρίς να επιβεβαιώνει τον έρωτά τους, όμως αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται πια και έτσι στα τέλη του Οκτώβρη οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το τρυφερό σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της

Έκτοτε είναι όλο και πιο εκδηλωτικοί! Στα social media τους, για παράδειγμα, τα σχόλια αγάπης είναι πολλά. Την Πέμπτη 14/12, δηλαδή, που η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πορτρέτο της, εκείνος τις έβαλε καρδούλες και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Στο έπακρο», με την ίδια να του απαντά με ακόμη περισσότερες καρδιές.

Δείτε επίσης: Από τη μία η Φεντόρουφ και από την άλλη ο γιος από τον γάμο του με την Αλικάκη - Η βραδινή έξοδος του Πέτρου Λαγούτη με την σύντροφο και το παιδί του

Μυρτώ αλικάκη σχόλιο συντρόφου

Τα "καυτά" φιλιά του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας

Η εκπομπή πρωινό του ΑΝΤ1, πρόβαλε, το πρωί της Τετάρτης 1/11, ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την αγαπημένη ηθοποιό να ανταλλάζει "καυτά" φιλιά με τον σύντροφό της Νικόλα Κωστή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο, το ζευγάρι εθεάθη σε σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Μη σου τύχει» του Αιμίλιου Χειλάκη.

Δείτε επίσης:«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο...» Η αποκάλυψη της Μυρτώς Αλικάκη για το διαζύγιο της με τον Πέτρο Λαγούτη

«Είναι μια σχέση που υπήρχε η ιδέα ότι υπήρχε αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί. Χθες το βράδυ το ζευγάρι παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα της της παράστασης του Αιμίλιου Χειλάκη και αμέσως μετά τους βλέπουμε στο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας να φιλιούνται. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το ζευγάρι σε μία τρυφερή στιγμή που φυσικά επιβεβαιώνει ότι έχει μια όμορφη σχέση».

Δείτε εδώ το βίντεο: