Η πιο νόστιμη μακαρονάδα - Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας υποδέχεται στην κουζίνα της

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την κουζίνα του σπιτιού της άνοιξε για μια ακόμη φορά στους ακόλουθούς της η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Είναι γνωστό ότι λατρεύει τα ιταλικά φαγητά και λόγω της καταγωγής της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μαγειρέψει πεντανόστιμα πιάτα. Μάλιτσα σε παλαιότερες σεζόν στο Mega Καλημέρα, είχε και την δική της στήλη μαγειρικής (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση της Φλορίντα Πετρουτσέλι

Αυτή τη φορά αποφάσισε να φτιάξει Spaghetti Alla Chitarra con Burrata δείχνοντας αναλυτικά τη συνταγή. Συγκεριμένα με την κουτάλα στο χέρι και την ποδιά, δημοσίευσε, ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, όπου μας έδειξε βήμα βήμα την παντανόστιμη μακαρονάδα της και μας προκάλεσε να την φτιάξουμε και εμείς.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τη συμφωνία της δημοσιογράφου με το Mega

«Χάιρομαι που έρχεται το Σαββατοκύριακο! Να πούμε κάτι, γιατί κάποιοι συνάδελφοι προφανώς δεν μας παρακολουθούν, εδώ και δύο χρόνια περίπου για να ξέρουν, ότι το Φλοριντάκι μας κάθε Παρασκευή απουσιάζει από την εκπομπή μας.

Αυτή είναι η συμφωνία, που έχει κάνει με τον σταθμό και δεν είναι εκτός εκτάκτως. Τα φιλιά μας σε όλους και στο Φλοριντάκι μας, φυσικά», σημείωσε η παρουσιάστρια και συνέχισαν την κανονική ροή της εκπομπής.

Να υπενθυμίσουμε, πως η δημοσιογράφος, την περυσινή σεζόν είχε αποχωρήσει από την εκπομπή και είχε εξηγήσει, πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς είναι οικογενειακές πλέον φίλες και μάλιστα πάνε μαζί και διακοπές. Είχε κάνει την παύση της για να αφιερωθεί στην οικογένεια της, όπως φημολογούνταν (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει η ίδια).

Μετά από τη μικρή της απουσία από το τηλεοπτικό τοπίο, εκείνη αποφάσισε να συνεχίσει και να επιστρέψει στην εκπομπή, λίγο πριν από το τέλος της σεζόν (δείτε εδώ τι έγινε με την επιστροφή της), και να εμφανίζεται μέχρι και φέτος.