Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου: Με γαλαζοπράσινα μάτια και σαγηνευτικό βλέμμα

Η μεγάλη ομοιότητα με την ηθοποιό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρόγραμμα της Αθηνάς Οικονομάκου μπορεί να είναι πολύ φορτωμένο, ωστόσο η ίδια βρίσκει πάντα τον τρόπο να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν ανήκει και ο κούκλος αδερφός της.

Ο Νικήτας Οικονομάκος είναι ο μεγαλύτερος αδερφός της ηθοποιού - επιχειρηματία (δείτε εδώ ποιο είναι το επαγγελμά του). Τα δύο αγαπημένα αδέρφια συναντήθηκαν το Σάββατο 16/12 με την Αθηνά Οικονομάκου να δημοσιεύει μερικές κοινές φωτογραφίες τους στο instagram.

Με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο πόζαραν μαζί. Βλέποντας τους τόσο κοντά τον έναν στο πρόσωπο του άλλου δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στη μεγάλη ομοιότητα, που έχουν ο Νικήτας με την Αθηνά αλλά και στο πόσο γοητευτικός είναι ο αδερφός της ηθοποιού.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον αδερφό της

«Οικογένεια! Αδερφός», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.


Τι δουλειά κάνει ο πατέρας τους

Η ΑθηνάΟικονομάκου και ο Μιχόπουλος έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με τα δύο παιδάκια τους, Μάξιμο και Σιέννα - Ηλέκτρα. Η αλήθεια είναι όμως πως η γνωστή ηθοποιός προέρχεται από μία εξίσου αγαπημένη οικογένεια.

Η ίδια με κάθε ευκαιρία που έχει, επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής της, το Γύθειο, εκεί όπου διαθέτει ένα πανέμορφο σπίτι (δείτε το εδώ). Έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της καθώς και στον κούκλο αδερφό της (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία του).

Η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγο μετά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, είχε αποκαλύψει πως ο μπαμπάς της είναι καπετάνιος και μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον γάμο της.

«Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.

Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Αθηνά Οικονομάκου μπαμπάς