Ξανά "μαζί" με τον πρώην σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο, η Δανάη Μπάρκα μετά από δύο χρόνια χωρισμού - Φωτογραφία

Ο λόγος πίσω από την συνάντησή τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δανάη Μπάρκα
Instagram / Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα υπήρξε σε μία μακροχρόνια σχέση με τον Πάνο Αδαμόπουλο, με τον οποίο συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες και να τον παρουσιάζει γενικότερα στα social media της. Μετά από οκτώ χρόνια κοινής πορείας όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και έτσι το 2021 ο δεσμός τους έλαβε τέλος (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τα κλάματα και τις δυσκολίες που πέρασε λόγω αυτού).

Πέρα από τις ευτυχισμένες αναμνήσεις τους, υπάρχει κάτι που τους ενώνει ακόμα ωστόσο και είναι και ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουν να συναντιούνται. Έχουν βαφτίσει μαζί την κόρη ενός φιλικού τους ζευγαριού. Έτσι, λοιπόν, στα γενέθλιά της, τα οποία ήταν χθες, Σάββατο 16/12, την επισκέφθηκαν για να γιορτάσουν μαζί της.

Η συνάντηση της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφό της μετά από 2 χρόνια χωρισμού

Φωτογραφήθηκαν οι τρεις τους αγκαλιά και η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Νονοί. Να σε χαιρόμαστε Ελενάκι μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Μου έχει συμβεί και το έχω συγχωρήσει...» - Η δημόσια εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για την απιστία

Πρώην Μπάρκα

Τι συνέβη με το τελευταίο της φλερτ

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής 8/12, και αφού απάντησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και την επηρεάζουν στη δουλειά της (δείτε εδώ), αλλά και για την σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδα, προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή.

Αν και δεν μιλάει συχνά γι' αυτή, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγους μήνες με άνδρα που έβγαινε, ενώ μίλησε και για τα λάθη που έχει κάνει μέχρι τώρα με ανθρώπους που έχει συνδεθεί. Όταν ρωτήθηκε εάν είναι μόνη και βρίσκεται στη φάση των ραντεβού, αν και θέλησε να το αποφύγει, εμμέσως το επιβεβαίωσε.

«Λίγα λέω στην εκπομπή για την προσωπική μου ζωή και πάντα με χιούμορ, γιατί είμαι φοβική στο να μην εκθέσω τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή μου. Όταν περνάει καιρός τα λέω πιο εύκολα. Δηλαδή, τώρα προχθές κάτι λέγαμε για ghosting και λέω "εγώ θα σας τα πω". Αλλά αυτό είναι τον Σεπτέμβριο, έχουν περάσει μήνες. Μπορεί να μην καταλάβει ότι έχω τα νεύρα μου ακόμα…

Το πιο αστείο που έγινε τώρα είναι αυτό με το ghosting. Ένας άνθρωπος μου έστειλε μήνυμα το οποίο το έχω screenshot, να πω. Έχω κάνει screenshot την ώρα. Μου έστειλε ένας άνθρωπος στις 3:20 "Αγάπη μου, τι θα κάνουμε το βράδυ; Που θα πάμε;”. Απάντησα "Θα κάνουμε ό,τι θες. Πάω στους Mi-Ro γιατί έχω fitting. Τα λέμε μετά". Πήγα στους Mi-RO και λέω "παιδιά φτιάξτε και νυφικό εκτός από της πρεμιέρας". 5:20, δύο ώρες μετά μου ήρθε ένα μήνυμα ότι "ξέρεις είμαι λίγος, είμαστε από άλλους κόσμους".

Όχι δεν χωρίζω από το κινητό δεν το έκανα εγώ, άλλος το έκανε και δεν είναι από την γενιά μου. Δεν έχω χωρίσει με μήνυμα, αλλά γενικά έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω κάνει σε ανθρώπους. Υπήρχαν άνθρωποι που αξίζαν άλλον τρόπο διαχείρισης και με πήρε η καθημερινότητα και δεν το έλυσα όπως έπρεπε. Μπορεί να υπήρξε ένας άνθρωπος στη ζωή μου που άξιζε και αυτό που είχαμε και του ανθρώπου να κάνουμε μια κουβέντα και να πούμε τι δεν μας αρέσει και τι δεν λειτουργεί. Εγώ επειδή έτρεχα με την εκπομπή είπα απλά ότι είχε πέσει έχει πέσει πολλή δουλειά θα τα συζητήσουμε και μιλήσαμε δυο μήνες μετά. Αυτό το μετάνιωσα πολύ! Δεν χάρηκα όταν το έκανα. Στεναχωρήθηκα όταν το συνειδητοποίησα, αλλά εντάξει ξεπεράστηκε», επισήμανε για την προσωπική της ζωή.