«Είμαι ελεύθερος...» - Ο Πέτρος Πυλαρινός "ανοίγει" τα χαρτιά του για τον χωρισμό του

Οι ευχές του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είμαι ελεύθερος...» - Ο Πέτρος Πυλαρινός

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Πέτρος Πυραλρινός, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 18/12. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, με αφορμή το πάρτυ γενεθλίων του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα 50 του χρόνια όπου παρευρέθηκε για να του ευχηθεί (δείτε εδώ τις ευχές των επωνύμων στον παρουσιαστή). Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι ελεύθερος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής διατηρούσε σχέση για αρκετό καιρό με την Βάλια Χατζηθεοδώρου με τα σενάρια, τους τελευταίους μήνες να τους θέλουν χωρισμένους. Το γεγονός έχει επιβεβαιώσει σε δηλώσεις της η παρουσιάστρια (δείτε εδώ).

Όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Πυλαρινός

«Μισός αιώνας Γρηγόρης Αρναούτογλου, ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα από τον Γρηγόρη» είπε αρχικά ο Πέτρος Πυλαρινός.

«Όλοι δεν λένε είμαι καλά; Καλά είμαι και εγώ. Καλά, ελεύθερος» αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε ερώτηση για την πορσωπική του ζωή.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για το χωρισμό και τον Βασάλο

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6/11 στο Anassa City Events όπου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι. Οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν και για τις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αφού όλο το καλοκαίρι σχεδόν το πέρασαν μαζί - δείτε ανάρτηση της με τον Fipster.

«Ποιος το σκέφτηκε να πει ότι είμαι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο; Όποιος το έχει πει, έχει πάρα πολύ φαντασία. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε φίλοι. Δεν ξέρω πως το συνέδεσαν. Δεν καταλαβαίνω», απάντησα με χαμόγελο η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Επίσης, σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμη για έναν καινούριο έρωτα, είπε: «Δεν νιώθω ακόμα ότι θέλω να πω κάτι για τον χωρισμό με τον Πέτρο Πυλαρινό. Είμαι καλά. Όσο έχουμε την υγεία μας, όλα καλά είναι».