Εκείνος ξάπλα στον καναπέ κι εκείνη του έκανε φωνούλες - Το τρυφερό βίντεο του Γιώργου Λιανού με την κόρη του, Βαλέρια, στο σπίτι του στην Αθήνα

"Έλιωσαν" όλοι όσοι το είδαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Λιανός
Instagram / Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός θα περάσει τις γιορτές φέτος δίπλα στην οικογένειά του, με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, την κόρη τους και τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει όλα τους). Προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους πριν αναχωρήσει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο για το νέο κύκλο του Survivor.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και διάφορα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια με τα παιδιά του και την Δευτέρα 18/12 ανέβασε σε story ένα βίντεο από τη στιγμή που η μικρή Βαλέρια τον χτένιζε και του έφτιαχνε τα μαλλιά.

Δείτε επίσης: Σε νησί με 45 φίλους - Λεπτομέρειες για τον γάμο του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη

Το τρυφερό βίντεο του Γιώργου Λιανού με την κόρη του, Βαλέρια

«Σαν τον Αταμάν με έχεις κάνει! Τον ξέρεις τον Αταμάν;», της έλεγε εκείνος, με την ίδια να κάνει φωνούλες, κλέβοντας την καρδιά των θαυμαστών του παρουσιαστή και τραγουδιστή.

Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες στη σχέση του με την Καραλέξη και τα παιδιά λόγω της απουσίας του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love Σουκου παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, αφού το Im a celebrity get me out of here ολοκληρώθηκε (δείτε ποιος βγήκε νικητής). Ο παρουσιαστής μίλησε τόσο για την πορεία του παιχνιδιού, αλλά και για την επιστροφή του Survivor.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως η περίοδο που ήταν μακριά από την Ελλάδα ήταν δύσκολη αφού ήταν η πρώτη φορά που πέρασε τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

«Δεν συνήθισα την επιστροφή μου. Κάθε φορά παθαίνω αγοραφοβία. Η παρουσίαση του Celebrity ήταν λίγο ζόρικη αλλά είχε πολλή πλάκα. Είναι ένα δύσκολο project. Η συνεργασία μου με την Καλομοίρα ήταν μία χαρά, γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια έχουμε δουλέψει και νύχτα μαζί. Είναι ευγενέστατη.

Το Celebrity σίγουρα δεν έφερε αποτελέσματα, ξέραμε ότι υπήρχε ρίσκο για το παιχνίδι. Είναι ένα καινούριο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Σε άλλες χώρες παίζει χρόνια και έχει περάσει στην τηλεοπτική τους κουλτούρα. Θέλει μία τριβή και πάντα κρατάς ένα πολύ μικρό καλάθι γιατί είναι κάτι καινούριο. Πολλά παίζουν. Οι τηλεθεατές δεν ήταν έτοιμοι για σειρές που έχουν δαπανήσει πολλά; Ήταν μία περίεργη χρονιά φέτος για την τηλεόραση, οι τηλεθεατές δεν ήταν έτοιμοι για σειρές που τα κανάλια έχουν δαπανήσει», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός για το ριάλιτι που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του.

«Ήταν δύσκολο το δίμηνο που ήμασταν μακριά γιατί η μικρή ξεκίνησε νηπιαγωγείο, έπρεπε να κάτσει να κολλήσει αρρώστιες να κολλήσει αντισώματα. Και ήταν πρώτη φορά που καθόμαστε τόσο καιρό χώρια. Στο Survivor θα είμαστε μαζί» αποκάλυψε στη συνέχεια για την σύντροφό του.

Και αποκάλυψε για το γάμο τους: «Το έχουμε συζητήσει! Αν το κάνουμε θα το κάνουμε οι δυο μας για πάρτη μας σε κανένα μικρό εκκλησάκι».

«Περιμένω με ανυπομονησία για το Survivor. Πηγαίνω στα casting και παρακολουθώ. Πρέπει να απαλλαγούμε από τις ποινές και να ακολουθήσουν οι παίκτες του κανόνες και να κυλίσει ομάδα το παιχνίδι», είπε για το Survivor 2024 χωρίς ωστόσο να δίνει spoiler. Βέβαια, ήδη έχουν βγει κάποια από τα ονόματα των Διάσημων.