Μια γυναίκα & ένας άνδρας All Star "έκλεισαν" για το Survivor 24 - Αναχωρούν τέλος Δεκέμβρη για Άγιο Δομίνικο

Τα ονόματα που θα συζητηθούν περισσότερο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μια γυναίκα & ένας άνδρας All Star

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες για το Survivor που επιστρέφει αρχές Γενάρη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Oι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο - αφού τέλος Δεκέμβρη οι παίκτες πρέπει να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο - και ήδη έχουν "κλείσει" πολλά πρόσωπα τόσο για τους Μαχητές όσο και για τους Διάσημους.

Για παράδειγμα στους Μαχητές σύμφωνα με πληροφορίες θα μπει μια ποδοσφαιρίστρια από την Ρόδο αρκετά γνωστή στο νησί, που παίζει μάλιστα και σε ομάδα - δείτε την εδώ.

Τι συμβαίνει με τους Διάσημους του Survivor 2024

Και στους Διάσημους θα δούμε πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και παίκτες που ήδη έχουν συμμετάσχει στο παιχνίδι σε προηγούμενους κύκλους. Μπορεί το κασέ ο Ατζούν να το έχει ρίξει, αφού και πέρσι που έδωσε πολλά το Survivor δεν σημείωσε επιτυχία, ωστόσο ήδη αρκετοί βρίσκονται μια ανάσα πριν την υπογραφή.

Όπως κυκλοφόρησε, ο Αλέξης Παππάς είναι ένας από τα πρόσωπα που κατάφερε να ανεβάσει λίγο το δικό του χρηματικό ποσό για να ταξιδέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα από την άλλη με την εκπομπή Ακόμα δεν είδε τίποτα, δυο πρόσωπα ήδη "κλείδωσαν" για Survivor! Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα που θα μπει για 4η σεζόν, αλλά και για τον Άρη Σοϊλέδη που θα μπει για δεύτερη φορά.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως ο Άρης δεν είχε συμμετάσχει στο Survivor All Star καθώς δεν του είχε γίνει πρόταση εξαιτίας του σάλου που είχε σημειωθεί στον αρχικό κύκλο του συμμετείχε.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, όπως όλα δείχνουν παρά τις συζητήσεις που έκανε, δεν θα μπει στο παιχνίδι. Άλλωστε έχει κάνει συζητήσεις για να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή.

Ένας ακόμη παίκτης που η παραγωγή θέλει να πάει στον Άγιο Δομίνικο είναι και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος να θυμίσουμε πως είχε αποχωρήσει μόνος του από το All Star.