Ιωάννα Τούνη: «Μην με κάνετε να κλάψω» - Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η εξομολόγηση για τη μαμά της

«Ο μπέμπης μου έχει αλλάζει όλη τη ζωή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Μην με κάνετε να κλάψω» - Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η εξομολόγηση για τη μαμά της

Ιωάννα Τούνη και Στέλλα Πάσσαρη το απόγευμα της Τετάρτης 20/12 έκαναν τα επίσημα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος τους. Μετά την Θεσσαλονίκη η Bubblegun που έχουν οι δυο κολλητές, άνοιξε και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι.

Από νωρίς οι δυο τους ξεκίνησαν τις ετοιμασίες στο σπίτι της Ιωάννας και του Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εικόνες από το εσωτερικό του) και στην συνέχεια βρέθηκαν στο μαγαζί ώστε να υποδεχτούν τον κόσμο. Ο στολισμός όπως είδαμε ήταν συγκλονιστικός! Τα μπαλόνια και γενικά όλη η διακόσμηση ήταν σε ροζ χρώμα, ενώ υπήρχε μπουφές και ποτό για να απολαύσουν οι καλεσμένες τους.

Από τα εγκαίνια δεν γινόταν να λείπει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να στηρίξει την γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του. Ο μπέμπης ωστόσο βρισκόταν στην αδερφή του (δείτε εικόνες και βίντεο).

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη και της Στέλλας Πάσσαρη στα εγκαίνια

Αρχικά οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τις δυο φίλες και ιδιοκτήτριες της Bubblegun για τη σχέση τους, με την Ιωάννα Τούνη να αποκαλύπτει: «Μπορεί σαν κολλητές να μαλώσουμε για 1002 βλακείες αλλά νομίζω στην δουλειά δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Σαν συνεργάτες πάμε τέλεια, για το μαγαζί δεν θα μαλώσουμε».

Στη συνέχεια ρώτησαν την Ιωάννα για το ταξίδι της στην Αμερική (δείτε φωτογραφίες) «Στη Νέα Υόρκη μου έκλεψαν το κινητό. Επειδή είχα μπουφάν, μωρό και την τσάντα μου, ε το κινητό το έχασα».

Με την Στέλλα Πάσσαρη να συμπληρώνει για το μωρό που το παίρνει παντού στα ταξίδια της: «Είναι δύσκολο να παίρνεις το μωρό σε μεγάλα ταξίδια αλλά το συγκεκριμένο το έχει συνηθίσει. Του αρέσει να βλέπει να χαζεύει».

«Μου έχει αλλάζει όλη τη ζωή. Είναι ένα πανέμορφο βασανάκι. Ήταν ένα τεράστιο δώρο από τη μαμά μου. Μην με κάνετε να κλάψω έχω βάλει και γκλίτερ», συμπλήρωσε η Ιωάννα μετά από σχετική ερώτηση που την έκανε να συγκινηθεί.

Μάλιστα, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί η ξανθιά influencer για τις πρόσφατες δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη σχετικά με τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε τες εδώ). «Το καλό που θέλω στην Δήμητρα να έρθει στα εγκαίνια. Ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα τώρα; Την Δήμητρα την λατρεύουμε», είπε.

Όσον αφορά το γάμο της και τη σχέση της με τον άντρα της, απάντησε: «Το μυστικό του χαρούμενου γάμου είναι να μην συζητάς τα επαγγελματικά. Δεν έχω ιδέα για τον Δημήτρη. Δεν ήμουν παρούσα στα τηλεφωνήματα που έγιναν (για την Σίσσυ Χρηστίδου). Εγώ θα υποστηρίξω τον σύζυγό μου. Έχουμε κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης. Έχω μείνει με το δαχτυλίδι και την λαχτάρα. Δεν το συζητάμε προς το παρόν»,