Χρήστος Δάντης: Ταξίδεψε σε άλλη ήπειρο για τα μάτια της Ασημίνας Χατζηανδρέου - Οι φωτογραφίες μπροστά από τον Νιαγάρα

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι τρελά ερωτευμένη με τον Χρήστο Δάντη, όπως και εκείνος άλλωστε, και από τότε που μαθεύτηκε πως είναι μαζί έχουν επιλέξει να μη κρύβονται πια και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι όλο και πιο συχνές. Αυτή την περίοδο, που πλησιάζουν οι γιορτές και εκείνη μπορεί να του ξαναφύγει, αφού κυκλοφορούν φήμες πως θα πάρει ξανά τον δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024, αποφάσισαν να κάνουν ένα μακρινό ταξίδι, φτάνοντας μέχρι τον Καναδά και τους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Η πρωταθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την απόδρασή τους αυτή, αγκαλιά με τον τραγουδιστή (δείτε εδώ τι απάντησε για το ενδεχόμενο του γάμου τους). Εκείνη φορούσε μια εντυπωσιακή μωβ φόρμα για να είναι άνετη κι εκείνος φορούσε καρό μπουφάν και μαύρη φόρμα από κάτω. Στο τελευταίο slide υπάρχει και ένα βίντεο από το μαγικό τοπίο!

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Χρήστου Δάντη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Καναδά και τους καταρράκτες Νιαγάρα

Η απάντηση για την συμμετοχή της στο Survivor 2024

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και ο Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη στο αεροδρόμιο μετά από την επιστροφή τους στην Αθήνα από το ταξίδι τους και οι δυο τους στάθηκαν να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις.

Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα, σχολίασε θέματα της επικαιρότητας, όπως είναι τα επεισόδια στου Ρέντη και η σύλληψη του 18χρονου για την φωτοβολίδα που έπεσε στο πόδι αστυνομικού (δείτε εδώ την αποκάλυψη του πατέρα του για την εμπλοκή γνωστού τράπερ), αλλά και η αλλαγή της λέξης "χοντρή" στο τραγούδι "Άδωνις", ενώ ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να δει την καλή του ξανά στο Survivor 2024.

«Όλα αυτά είναι λυπηρά, δεν δείχνουν έναν πολιτισμένο λαό. Βέβαια, διεθνώς, απ' ότι βλέπω, μετά την κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι όλοι επιθετικοί. Έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά των ανθρώπων, ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο εκτόνωσης, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι αυτός», είπε αρχικά ο ίδιος για όσα συνέβησαν στου Ρέντη πριν από λίγα 24ωρα και έπειτα δήλωσε για την αλλαγή στο κομμάτι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη:

«Να καταργήσουμε και τους αρχαίους συγγραφείς που σατίριζαν. Να καταργήσουμε τα πάντα για να είμαστε politically correct. Είναι υπερβολικό όλο αυτό».

Και όταν η συζήτηση πήγε για την επιστροφή της συντρόφου του στον Άγιο Δομίνικο, είπε με νόημα: «Δικό της θέμα... Είμαστε και οι δύο με τζετ λαγκ. Θα σας αφήσουμε γιατί είμαστε έτοιμοι να πέσουμε κάτω... Εκεί είναι ανθρωποφαγικά θα έλεγα. Αλλά είναι δικό της θέμα...».

Εκείνη, από την πλευρά, της απέφυγε να δώσει κάποια σίγουρη απάντηση κάνοντας χιούμορ, ωστόσο η απάντηση για το αν θα πάει τελικά βρίσκεται εδώ.