Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στέλνουμε ευχές και θετική ενέργεια...» - Τα πρώτα της λόγια για τη νέα εγκυμοσύνη της ελληνικής showbiz

Μεγάλες χαρές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στέλνουμε ευχές και θετική ενέργεια...» - Τα πρώτα της λόγια για τη νέα εγκυμοσύνη της ελληνικής showbiz

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα Παρασκευή 22/12 στην εκπομπή της, Happy Day του ALPHA, αναφέρθηκε στη νέα εγκυμοσύνη της ελληνικής showbiz που ανακοινώθηκε πριν μερικές ώρες στην τηλεόραση από τον ίδιο τον μπαμπά.

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της έστειλαν τις ευχές τους στο αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε πέρσι τον Αύγουστο στην Κύπρο με πάνω από 1.000 καλεσμένους, με τον γάμο να είναι από τους πιο λαμπερούς με πολλά διάσημα ονόματα (δείτε εικόνες).

«Είναι καλό όταν είναι κάτι προσωπικό να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μία μανούλα, ένα μελλοντικό πατέρα την ώρα που αισθανθεί την ανάγκη να το πει. Ειδικά όταν έχει υπάρξει και ένα παρελθόν που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι. Η χαρά είναι διάχυτη, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ...», ανακοίνωσε με χαρά ο μέλλοντας πατέρας (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Αυτό το ζευγάρι περιμένει παιδάκι και τους ευχήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, πρόβαλε βίντεο με την ανακοίνωση και μετά την προβολή του αποσπάσματος θέλησε να στείλει της ευχές της στο ευτυχισμένο ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδάκι.

«Έρχεται ο διάδοχος ή διάδοχος; Ανακοίνωσε χθες στην εκπομπή του στην Κύπρο ότι περιμένουν το πρώτο τους μωράκι με την Ιλάειρα. Είναι πολύ νωρίς όπως είπε, εμείς στέλνουμε ευχές και θετική ενέργεια γιατί μια εγκυμοσύνη στην αρχή έχει τα σκαμπανεβάσματα της. Μόνο καλά να σου πάνε γλυκέ μου Μαυρίκιε και Ιλάειρα. Το φύλο δεν το είπε είναι νωρίς», είπε με μεγάλη χαρά η παρουσιάστρια για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι περιμένει με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία το πρώτο του παιδάκι, μετά τις άσχημες στιγμές που βίωσαν. Συγκεκριμένα η γυναίκα του καλλιτέχνη είχε μείνει ξανά έγκυος, ωστόσο δυστυχώς είχε μια αποβολή. Μάλιστα, είχαν μιλήσει ανοιχτά για το θέμα αυτό και είχαν προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση.