«Μετά από αυτό που πάθαμε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρα Ζήση

«Να περάσει αυτό το διάστημα θέλουμε»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ήταν Απρίλιος του 2023 όταν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανακοίνωσαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, με ένα σπαρακτικό βίντεο, πως σταμάτησε να χτυπά η καρδιά από το πρώτο τους παιδάκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους που περίμεναν πως και πως (δείτε εδώ την τότε ανάρτησή τους).

Τώρα, περίπου 8 μήνες μετά το θλιβερό αυτό συμβάν, μέσα από δημοσίευμα της ιστοσελίδας lifenewscy έγινε γνωστό πως η Ιλάειρα είναι πάλι έγκυος, ένα γεγονός που επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο ίδιος ο Μαυρίκιος μέσα από την κυπριακή εκπομπή “Έλα να δεις” στο Omega. Σήμερα, Παρασκευή 22/12, το Breakfast at Star κάλεσε τον γνωστό καλλιτέχνη live στον αέρα της εκπομπής με εκείνον να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός!

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Ευχαριστούμε. Μετά από αυτό που πάθαμε, θέλαμε να περιμένουμε να περάσουν τρεις - τέσσερις μήνες. Τώρα είμαστε στους δυόμιση μήνες. Θέλαμε να περάσει λίγος χρόνος, αλλά αφού μαθεύτηκε τι να έλεγα; Ψέματα; Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, απλά θέλαμε να το ανακοινώσουμε τη στιγμή που θέλαμε. Είναι καλά η Ιλάειρα, είναι στο σπίτι. Έχει έρθει και η μαμά της και προσπαθεί να είναι ήρεμη. Να περάσει αυτό το διάστημα θέλουμε. Θέλω να είναι γερό, δυνατό και υγιές», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο ζευγάρι

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της το πρωί της Παρασκευής 22/12 έστειλαν τις ευχές τους στο αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε πέρσι τον Αύγουστο στην Κύπρο με πάνω από 1.000 καλεσμένους, με τον γάμο να είναι από τους πιο λαμπερούς με πολλά διάσημα ονόματα (δείτε εικόνες).

«Έρχεται ο διάδοχος ή διάδοχος; Ανακοίνωσε χθες στην εκπομπή του στην Κύπρο ότι περιμένουν το πρώτο τους μωράκι με την Ιλάειρα. Είναι πολύ νωρίς όπως είπε, εμείς στέλνουμε ευχές και θετική ενέργεια γιατί μια εγκυμοσύνη στην αρχή έχει τα σκαμπανεβάσματα της. Μόνο καλά να σου πάνε γλυκέ μου Μαυρίκιε και Ιλάειρα. Το φύλο δεν το είπε είναι νωρίς»