Βασίλης Καρράς: Η τραγική ιστορία πίσω από το τραγούδι "Δημήτρη χάνομαι" - Γιατί δεν το έλεγε ποτέ στις συναυλίες του;

Ο θάνατος που τον είχε σημαδέψει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλης Καρράς είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές του για αυτό και σε κάθε του συναυλία δάκρυζε από την ανταπόκριση που έβλεπε (δείτε εδώ), ενώ είχε μπει και στο βιβλίο γκίνες, αφού ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος καλλιτέχνης που είχε συγκεντρώσει τον περισσότερο κόσμο σε συναυλία. Ωστόσο, το τραγούδι "Δημήτρη χάνομαι" δεν το έλεγε ποτέ...

Η μια και μοναδική φορά που το ερμήνευσε ήταν όταν το ηχογράφησε. Από τότε δεν ήθελε να το τραγουδά ακόμη και αν του το ζητούσαν. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει την τραγική ιστορία που τον έκανε να το γράψει.

Η τραγική ιστορία πίσω από το τραγούδι του Βασίλη Καρρά "Δημήτρη χάνομαι"

«Δε το ακούω καν. Απλώς, το αφιέρωσα εκεί που έπρεπε αυτό το τραγούδι. Θα με πονέσει αν το ακούσω. Δε το λέω στα live μου γιατί δε μπορώ να το πω... Πάρα πολύς κόσμος στη Θεσσαλονίκη την ξέρει την ιστορία. Δε θέλω να αναφερθώ» είχε πει ο Βασίλης Καρράς στην εκπομπή "Τα Kαρνάσιανς", πριν 9 χρόνια.

Όπως είχε αποκαλύψεις επίσης σε συνέντευξη του, το τραγούδι το έγραψε για έναν καλό του φίλο, τον Δημήτρη Καραηλία που πέθανε σε τροχαίο. Κάθε φορά όμως που το τραγουδάει συγκινείται με αποτέλεσμα να το αποφεύγει.

Δείτε επίσης: Σε τραγική κατάσταση η σύζυγός και η κόρη του έξω από τον οίκο τελετών λίγο μετά αφότου έφτασε η σορός του

Πότε θα γίνει η κηδεία του - Η επιθυμία της οικογένειας του

"Παγωμένο" παραμένει το πανελλήνιο με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής που χάρισε στην Ελλάδα μεγάλες επιτυχίες και μεγάλωσε με τα τραγούδια του πολλές γενιές παιδιών, έφυγε από την ζωή το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων (δείτε από τι πέθανε).

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η σύζυγός του, αλλά και η κόρη του Ειρήνη, η οποία έκανε μια πολύ σπαρακτική ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στην αγκαλιά του την ημέρα του γάμου της.

Προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια της η οικογένεια του, ετοιμάζει και τις διαδικασίες της ταφής του αλλά και του λαϊκού προσκυνήματος ώστε όλοι οι θαυμαστές του να έχουν τη δυνατότητα να τον αποχαιρετήσουν όπως του αξίζει, ακριβώς σαν άρχοντας!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν η κηδεία του Βασίλης Καρρά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/12 στις 12:00 το μεσημέρι στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Μάλιστα, επιθυμία της οικογένειας του είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «Φλόγα» Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Βασίλης Καρράς κηδεία