Έλενα Ακρίτα: «Βγάλτε το σκασμούλη» - Η ανάρτηση της για το θάνατο του Βασίλη Καρρά

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Έλενα Ακρίτα, όπως και πολλά άλλα γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, της μουσικής, της υποκριτικής και της πολιτικής, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για τον άδικο χαμό του Βασίλη Καρρά σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων έπειτα από δυο ημέρες νοσηλείας (δείτε από τι πέθανε).

Σήμερα 26/12 μάλιστα θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί - δείτε ποιος θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον Βασίλη Καρρά

Στα social media επικρατεί χαμός με τον κόσμο να τον αποχαιρετά, ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα, υπάρχου και οι άκομψες αναρτήσεις σχολιάζοντας πως δεν τους άρεσαν τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά. Η Έλενα Ακρίτα λοιπόν, τους απάντησε.

«Την αγαπάμε την καψούρα. Και τη σεβόμαστε. Κι αν δεν σάς αρέσει ο Βασίλης Καρράς βγάλτε το σκασμούλη. Ειδικά σήμερα», έγραψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ποστάροντας μαζί ένα σκίτσο του LOBONIUM με το οποίο τον αποχαιρέτησε.

«Σήμερα δακρύζει όλη η Ελλάδα» - Βαρύς θρήνος στο twitter!

Ο τραγουδιστής έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Κυριακής ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ενώ παράλληλα έδινε μάχη με τον καρκίνο. Τελικά, η καρδιά του δεν άντεξε και σταμάτησε... Τα φετινά Χριστούγεννα όπως λένε όσοι τον αγαπούσα, δεν θα είναι τα ίδια...

Τραγικές φιγούρες είναι η κόρη του με την σύζυγό του (δείτε φωτογραφία τους) αλλά και ο αδερφός του που δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό του, στηρίζοντας τον σε κάθε δυσκολία και μάχη.

Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τον άδικο και τόσο ξαφνικό χαμό του Βασίλη Καρρά. Οι θαυμαστές του μικροί και μεγάλοι τον αποχαιρετούν με πολύ σπαρακτικά λόγια στα social media, με το όνομα του να βρίσκεται στην πρώτη θέση των trend στο twitter/X.

Δείτε επίσης: Πού θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη;

Από την άλλη με αφορμή την παραμονή των Χριστουγέννων όπου ο κόσμος βγήκε έξω να διασκεδάσει, τραγουδούσε φωναχτά στους δρόμους τα τραγούδια του. Τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει με την λαοθάλασσα να τιμά τον σπουδαίο τραγουδιστή προκαλεί τεράστια συγκίνηση.