Βασίλης Καρράς: Στην εξόδιο ακολουθία του βρέθηκε και ο Νίκος Ανδρουλάκης

Θλίψη!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σάλο έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο, η θλιβερή είδηση του θανάτου, του σπουδαίου καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, προχθές, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, κατά τις απογευματινές ώρες, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο (δείτε εδώ από τι πέθανε και πώς ήταν οι τελευταίες του ώρες στο νοσοκομείο).

Η απώλειά του προκάλεσε ένα τεράστιο κενό στο πολιτιστικό σύνολο της χώρας, κι έτσι ένας μετά τον άλλον φίλοι του, και γνωστοί του, αλλά και συνάδελφοί του, καθώς και άνθρωποι από το χώρο της δημοσιότητας άρχισαν να αφήνουν τα δικά τους άκρως συγκινητικά μηνύματα μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ τα τρυφερά αποχαιρετιστήρια λόγια για το θάνατο του σπουδαίου ερμηνευτή), ενώ κάποιοι δε δίστασαν να τον αποχαιρετήσουν και από τις πίστες των νυχτερινών κέντρων, που εμφανίζονταν εκείνο το ίδιο βράδυ της τραγικής είδησης (δείτε εδώ τα συγκινητικά "Αντίο" των αστεριών από τις πίστες).

Μπορεί οι φίλοι και οι συνάδελφοί του να έτρεφαν σεβασμό και να είχαν ένα πολύ καλό λόγο για τον μεγάλο τραγουδοποιό του ελληνικού πενταγράμμου, ωστόσο τραγικές μορφές αυτής της απώλειας δεν είναι άλλες από τη σύζυγό του και την κόρη του (δείτε εδώ την άκρως συγκινητική ανάρτηση της κόρης του). Ενώ οι γυναίκες της ζωής του δεν μπορούν να συνέλθουν, αφού αυτή τη στιγμή, σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του, και οι ίδιες βρίσκονται σε μία πολύ τραγική κατάσταση (δείτε εδώ φωτογραφίες τους).

Παράλληλα, η εξόδιος ακολουθία του προβάλλεται live από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ εικόνες). Ο κόσμος, δε που έχει καταφθάσει εκεί από όλες τις μεριές της Ελλάδας κι όχι μόνο προκειμένου να αποχαιρετήσει το μεγάλο καλλιτέχνη, είναι πάρα πολύς και έχει δημιουργήσει λαοθάλασσα, κάτι που αναγκάζει τους υπεύθυνους του ναού να δώσουν παράταση στο λαϊκό προσκύνημα (δείτε εδώ μέχρι τι ώρα θα κρατήσει).

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε το "παρών" στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε και εκείνος στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να πει το τελευταίο "Αντίο", και αυτός με τη σειρά του, στο μεγάλο ερμηνευτή, όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν την τελευταία ώρα στο διαδίκτυο.

undefined