Βασίλης Καρράς: «Ο δικός μας άνθρωπος...» - "Ραγίζει" καρδίες το συγκινητικό μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου για το σπουδαίο καλλιτέχνη

«Με κάλεσες μια φορά να τραγουδήσουμε παρέα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρο το πανελλήνιο, η τραγική είδηση του θανάτου, του σπουδαίου καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, κατά τις απογευματινές ώρες (δείτε εδώ από τι πέθανε).

Άπαντες από τον κόσμο της ελληνικής showbiz έχουν βυθιστεί στο πένθος, και ο καθένας τους από το χώρο του πολιτισμού και της ευρύτερης δημοσιότητας, τον αποχαιρετούν ένας ένας με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο (δείτε εδώ τα συγκινητικά του μηνύματα), ενώ παράλληλα και η δισκογραφική του εταιρεία προέβη στο δικό του αποχαιρετισμό (δείτε εδώ την ανακοίνωσή της).

Σήμερα, μάλιστα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες ο ενταφιασμός του σπουδαίου Έλληνα τραγουδοποιού. Εκεί το παρόν έδωσαν πολλοί φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Κάποιοι από αυτούς, που είχαν συνεργαστεί μαζί του δεν μπόρεσαν να τον αποχαιρετήσουν από κοντά, και επέλεξαν να πουν το τελευταίο τους "Αντίο", μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ τι σπάνια φωτογραφία του Βασίλη Καρρά με το Νίκο Βέρτη), μία από αυτούς ήταν και η αγαπημένη τραγουδίστρια, Μελίνα Ασλανίδου.

Το σπαρακτικό μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου για το χαμό του Βασίλη Καρρά

«Με κάλεσες μια φορά να τραγουδήσουμε παρέα στην Καβάλα στην πατρίδα σου , η πατρίδα μας είναι ιερή και για μένα είναι μεγάλη τιμή όταν ένας καλλιτέχνης με ζητάει κοντά του εκεί όπου μεγάλωσε , το πάθος σου η απλότητα σου , η ανθρωπιά σου... Ο δικός μας άνθρωπος στην θεσκη η φωνή μας , τα γλέντια μας , οι χαρές μας και η καψούρα ,μας , η εφηβεία μας... Είμαι σίγουρη πως χθες το βράδυ πέρασες απ όλους μας να μας χαιρετήσεις … δεν θα φύγεις ποτέ Βασίλη μου από την καρδιά μας», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία, που επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από την ανάρτησε, που έκανε στο Instagram.