Βασίλης Καρράς: "Λύγισε" η Λίτσα Γιαγκούση για το χαμό του

«Αυτό δεν μπορείς να το πεις για πολλούς...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σήμερα, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι, καθώς και πλήθος θαυμαστών, είπαν το τελευταίο "Αντίο" στο σπουδαίο καλλιτέχνη, Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, την Παραμονή των Χριστουγέννων (δείτε εδώ από τι πέθανε).

Ο ενταφιασμός του μεγάλου Έλληνα τραγουδοποιού, που συνέβαλε σημαντικά στο πεντάγραμμο, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα (δείτε εδώ φωτογραφίες). Πολλοί από τους συναδέλφους του, έχουν να πει το δικό τους "Αντίο", μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Βέρτη), αλλά και πάνω στις πίστες των νυχτερινών κέντρων, που εμφανίζονται (δείτε εδώ το μήνυμα της Άννας Βίσση).

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, Λίτσα Γιαγκούση, μίλησε με πολύ τρυφερά και άκρως συγκινητικά λόγια, από τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε στην πρωινή εκπομπή "Πάμε Δανάη", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

"Έσπασε" στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" η Λίτσα Γιαγκούση για το θάνατο του Βασίλη Καρρά

«Μου ήταν πάρα πολύ αγαπητός, συλλυπητήρια στην οικογένεια. Συνεργαστήκαμε το '95 με '96 στον Απόλλωνα, μαζί με τον Λευτέρη τον Πανταζή, και ήταν τότε και η δεύτερη εμφάνιση στην Αθήνα της Νατάσας στο ξεκίνημά της. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Αυτό που θυμάμαι ήταν έναν καλοσυνάτο άνθρωπο, πολύ ευγενικό, σεβόταν πάρα πολύ τους ανθρώπους ανεξαρτήτως της θέσης τους. Τον θυμάμαι συνέχεια να χαμογελάει.

Θυμάμαι κάναμε ένα ντουέτο και με υποδεχόταν κάθε βράδυ στην σκηνή με χειροφίλημα και με χαμόγελο και μετά με αγκάλιαζε. Ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος γενναιόδωρος, δοτικός, ένας τραγουδιστής που αν έλειπε από τη μουσική βιομηχανία, θα έλειπε. Και αυτό δεν μπορείς να το πεις για πολλούς. Θα είναι πάντα κοντά μας γιατί πάντα θα τον τραγουδάμε», είπε στην εκπομπή η γνωστή τραγουδίστρια, εμφανώς συγκινημένη.