Άννα Βίσση: Θύμα απάτης η αγαπημένη τραγουδίστρια

Τι συνέβη;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Πριν από λίγες ημέρες, η δημοφιλής και άκρως αγαπημένη στο κοινό ερμηνεύτρια, Άννα Βίσση, γιόρτασε τα γενέθλιά της, ενώ στο πλευρό της είχε τα πιο κοντινά της πρόσωπα (δείτε εδώ πόσο χρονών έγινε και ποιοι ήταν εκεί). Αν και το ευχάριστο γεγονός, ήρθε να επισκιάσει η τραγική απώλεια του σπουδαίου καλλιτέχνη το ελληνικού πενταγράμμου, Βασίλη Καρρά, τον οποίο τίμησε με ένα πολύ ξεχωριστό τρόπο πάνω στην πίστα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Ένα δεύτερο περιστατικό, συνέβη μόλις σήμερα, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες πριν, που τη στεναχώρησε, και σίγουρα, δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για εκείνη, αφού έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ώστε να τους προειδοποιήσει.

Θύμα απάτης η Άννα Βίσση, το μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Παρακαλώ μην πατάτε σε συνδέσμους που χρησιμοποιούν το όνομα της Άννας Βίσση για να «πουλήσουν» δήθεν προϊόντα. Παρακαλώ - Αναφορά και διαγραφή... Ψεύτικο...», έγραψε στις δημοσιεύσεις, που έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Υπενθυμίζουμε, πως δεν είναι η μόνη Ελληνίδα της showbiz, που έπεσε θύμα απάτης, αλλά και άλλες έχουν δεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές από επιτήδειους (δείτε εδώ τι έπαθε η Κατερίνα Καινούργιου).

βίσση πλαστικές
βίσση απάτη

Το τραγούδι της Άννας Βίσση στη σκηνή με τα εγγόνια της

Η καλλιτέχνιδα απολαμβάνει τη συμπλήρωση των 50 χρόνων καριέρας της στο χώρο της μουσικής και μάλιστα τα γιόρτασε μέσα από τις συναυλίες, που έδωσε όλο το καλοκαίρι, ανά την Ελλάδα με τελευταία της στάση ήταν στο νησί της Σχοινούσας.

Εκεί λοιπόν, την απόλαυσε πλήθος κόσμου, που αγαπάει όλα αυτά τα χρόνια το φαινόμενο ''Άννα Βίσση'' με τη μοναδική φωνή και την ατελείωτη δισκογραφία, που έχει. Ανάμεσα στο κοινό μάλιστα βρέθηκαν και πολύ αγαπημένα πρόσωπα της τραγουδίστριας.

Ο λόγος για τα εγγόνια της Άννας Βίσση, τα δύο αγόρια, που έχει φέρει στη ζωή, η κόρη της, Σοφία Καρβέλα (δείτε εδώ μαμά και κόρη με μαγιό στην παραλία). Πολύ συγκινητική μάλιστα ήταν η στιγμή, που οι δύο τους ανέβηκαν στη σκηνή με τη γιαγιά τους να τραγουδάει, έχοντας τους στο πλευρό της.

H στιγμή απαθανατίστηκε από το κοινό και πολλοί μάλιστα δημοσίευσαν βίντεο στο Tik Tok.