Χάρης Λεμπιδάκης: «Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή της ταφής, όταν...» - Οι ανατριχιαστική στιγμή της κηδείας του Βασίλη Καρρά

«Ήταν πολύ λίγα και συγκεκριμένα άτομα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χάρης Λεμπιδάκης: «Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή της ταφής, όταν...» - Οι ανατριχιαστική στιγμή της κηδείας του Βασίλη Καρρά

Σκοκαρισμένοι είναι ακόμη, φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές από τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων ενώ η κηδεία του τελέστηκε μια μέρα αργότερα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος από τον χαμό του "άρχοντα της νύχτας" όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν. Μεταξύ άλλων και ο Νίκος Βερτής, ο οποίος "λύγισε" μπροστά στις κάμερες ενώ και η Άντζελα Δημητρίου, μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για τον συνάδελφό της και εξομολογήθηκε τι συνέβη στην τελευταία τους συνάντηση.

«Με τον Βασίλη μιλάγαμε συνέχεια και πριν ένα μήνα είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο, μου είπε διάφορα επιφωνήματα που δεν μπορώ να τα πω, και του είπα ότι θα ανέβω Θεσσαλονίκη να τον δω. Μου είπε "σε περιμένω ρε καψούρα μου". Όταν πήγα και μπήκα μέσα με πήρε αγκαλιά, κλαίγαμε παρέα, τραγούδησα... Δεν πίστευα ότι θα φύγει...» (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η αποκάλυψη του Χάρη Λεμπιδάκη για την κηδεία του Βασίλη Καρρά

Το πρώι της Παρασκευής 29/12, ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για τον Βασίλη Καρρά και για τη σχέση που έχει με την οικογένεια του ενώ περιέγραψε και τις ανατριχιαστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην κηδεία.

«Η οικογένεια θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα. Γιατί έχω διαβάσει κι εγώ ότι θα γραφεί βιβλίο κλπ... Αυτή τη στιγμή θέλει να πενθήσει. Ήταν ασύλληπτο αυτό το πράγμα που βιώσαμε με αυτόν τον τεράστιο άνθρωπο. Η αγάπη του κόσμου ήταν τεράστια. Αυτό που δεν θα ξεχάσω από τις τελευταίες στιγμές, είναι όλη αυτή η αγκαλιά στην οικογένεια όταν έφυγε από τη ζωή.»

«Ήταν πολύ λίγα και συγκεκριμένα άτομα. Ήταν ο Αργυρός, η Ζευγαρά, ο Ιακωβίδης. Κάποιοι ήρθαν στο λαϊκό προσκύνημα και κάποιοι ήρθαν στην κηδεία γιατί δούλευαν. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή της ταφής, όταν απομακρύνθηκε ο κόσμος, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος. Ήταν μια ανατριχιαστική σκηνή» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Δείτε εδώ το βίντεο: