Ζέτα Δούκα: Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζαντωνά - Εκτός Αθήνας με την κόρη τους

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ζέτα Δούκα ξέκλεψε λίγο χρόνο, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, και πήρε την κόρη της και μαζί έφυγαν για τα Τρίκαλα όπου πέρασαν τα Χριστούγεννα. Έπαιξαν με τα χιόνια, έκαναν σκι, επισκέφθηκαν και διάφορα από τα φημισμένα μέρη της περιοχής και η ηθοποιός δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα και η πρώτη πρωτοχρονιά που η ίδια, αλλά και το παιδί της, περνούν χωρίς τον Μιχάλη Χατζαντωνά, τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της μικρής, μετά τον χωρισμό τους έπειτα από πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης: «Για μένα ο γάμος είναι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Ζέτας Δούκα μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζαντωνά

«Μια ωραία εκδρομή! Μια ανάσα δροσιάς στη θερμή καθημερινοτητα της Αθήνας. Τα Τρίκαλα έχουν την τιμητική τους, ιδιως τις Γιορτές των Χριστουγέννων με τον δημοφιλή μύλο των ξωτικών. Έχουν όμως και υπέροχα τοπία, νερά παντού, βουνά με έλατα χιονισμένα( αν και δεν έχει ρίξει ακόμα το χιόνι που πρέπει), μονοπάτια και χωριά σαν από παραμύθια , που …γέρνουν και σου αλλάζουν την πραγματικότητα οπως την ήξερες!

Εχουν και υπεροχους ανθρώπους , Με ζεστά χαμόγελα, σαν τις τηγανίτες που κάνουν για πρωινό, και Γλυκά σαν τις γλυκόπιτες. Κι αυτό κάνει κι όλη τη διαφορά.Οι νέοι φιλοι που έρχονται Στη ζωή μας και σχεδιάζουμε πότε θα τους ξαναδούμε. Οπως η Σταυρούλα Ζάμπρα , που έχει τον παραδοσιακό ξενώνα «Ο Σαρακατσάνος» στους Καλόγηρους.
Όμορφη ψυχή , όπως και όλοι όσοι συναντήσαμε εκεί! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Θα ξανάρθουμε σύντομα

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και πηγαίνετε μια βόλτα στη φύση. Και παρασύρετε και αλλους φίλους να κάνουν το ίδιο ( @katerpapanikolaou , έκανες την καλύτερη δουλειά που ήρθες, έστω και για πολύ λίγο!)

Επιστροφή τώρα , με γεμάτες μπαταρίες!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τον πρώην σύντροφό της

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οι δυο γονείς βρέθηκαν ξανά για να την ξεπροβοδίσουν πριν την στείλουν στο σχολείο, μιας που ήταν η πρώτη της ημέρα.

Η περήφανη μητέρα απαθανάτισε τη στιγμή που περίμεναν το σχολικό, οι τρεις τους μαζί στα σκαλιά της εξώπορτας του σπιτιού τους, με την ίδια να εύχεται καλό κουράγιο σε γονείς και παιδιά. Η φωτογραφία αυτή φανερώνει πως οι δύο γονείς, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό τους χωρίζει, έχουν άψογες σχέσεις και θα μείνουν ενωμένοι για το καλό του παιδιού τους (δείτε εδώ τις ευχές τους για τη γιορτή της).

«Περιμένοντας το σχολικό. Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και καλό κουράγιο σε όλους μας», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε επίσης: Πρώτες διακοπές για τη Ζέτα Δούκα μετά το χωρισμό της - Οι αποκαλυπτικές πόζες με μαγιό και το όλο νόημα μήνυμα

Ζέτα Δούκα ξανά μαζί με Χατζαντωνά