Πύρρος Δήμας: «Είναι πολύ όμορφη περίοδος αυτή για εμένα, αλλά...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά από την 1η του σύζυγο και την εγκυμοσύνη της Σκαφίδα

Περιμένει το πέμπτο του παιδί σε λιγότερο από 3 μήνες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πύρρος Δήμας: «Είναι πολύ όμορφη περίοδος αυτή για εμένα, αλλά...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά από την 1η του σύζυγο και την εγκυμοσύνη της Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας παραχώρησε συνέντευξη για την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου. Σε αυτή μίλησε για την καριέρα του στην άρση βαρόν και στην σχέση του με τον αθλητισμό γενικότερα, απαντώντας και για τις δυσκολίες και όσα έχασα από την οικογένειά του εξαιτίας αυτού.

Όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Αφροδίτης Σκαφίδα, δεν προχώρησε σε πολλές δηλώσεις, καθώς δεν τους αρέσει να προβάλλουν στα Μέσα την προσωπική τους ζωή και θέλουν να ζουν τις όμορφες στιγμές οι δυο τους, αλλά εξέφρασε τα συναισθήματά του σχετικά με το γεγονός (δείτε εδώ την τελευταία τους κοινή εμφάνιση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα).

Η εξομολόγηση του Πύρρου Δήμα για τα παιδιά με την πρώτη του σύζυγο και την εγκυμοσύνη της Σκαφίδα

«Εξαιτίας του αθλητισμού έχασα πράγματα από τα παιδιά μου, όπως το πρώτο περπάτημα ή την πρώτη λέξη», είπε χαρακτηριστικά σε πρώτο επίπεδο για τα παιδιά που απέκτησε με την πρώτη του γυναίκα, Αναστασία Σδούγκου, τα οποία είναι τέσσερα, η Ελένη, ο Βίκτωρ, η Μαρία και ο Νικόλας. Τόνισε, παρόλα αυτά, πως όταν σταμάτησε τον πρωταθλητισμό τα συναισθήματά του ήταν περίεργα και χρειάστηκε χρόνο που η τότε σύζυγός του του έδωσε ως "άγγελος", όπως την χαρακτήρισε.

Στο τέλος, ανέφερε για το πέμπτο παιδί που περιμένει: «Είναι πολύ όμορφη περίοδος αυτή για εμένα, αλλά πολλά ταξίδια και πολλά πέρα δώθε...».

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης για τον γάμο τους

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Αφροδίτη Σκαφίδα σε φωτογράφιση νυφικών και η ίδια γεμάτη ενθουσιασμό παραχώρησε μερικές δηλώσεις σε αυτή, σχετικά με την εγκυμοσύνη της, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Πύρρο Δήμα, με τον οποίο είναι πολλά χρόνια μαζί.

Αποκάλυψε, δηλαδή, ποια είναι τα συναισθήματά της όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η μέρα που θα κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της, ενώ δήλωσε πως μαζί με τον σύντροφό της γνωρίζουν ποιο είναι το φύλο του παιδιού, αλλά δεν είναι κάτι που θέλουν να μοιραστούν (δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που μένει σιωπηλή).

«Είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βαδίζω στον έκτο. Είναι μία προσμονή. Έχει να κάνει με ότι έχεις το άγχος πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα έχεις εύκολη εγκυμοσύνη, πως θα είναι τα πρώτα σου βήματα με ένα νέο μέλος στην οικογένεια, αλλά έχω θετική σκέψη στο μυαλό μου και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά, ειδικά επειδή έχω έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει», είπε αρχικά για την κύηση και έπειτα ανέφερε για τος φοβίες της και το φύλο του μωρού:

«Η μεγαλύτερη αγωνία είναι αν θα έχει υγεία και αν όλα στη ζωή του ή της ζωής της θα εξελιχθούν όπως θα πρέπει. Το φύλο του μωρού του γνωρίζουμε, αλλά δεν θα ήθελα να το πω».

Σε ερώτηση που δέχθηκε έπειτα σχετικά με το αν θα πήγαινε ξανά στο Survivor, δήλωσε: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση, αλλά δεν θα ξαναπήγαινα. Είναι ένα κομμάτι που έχει τελειώσει για εμένα».

Και κατέληξε μιλώντας για τον γάμο και το νυφικό που φορούσε: «Πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι πάρα πολύ λιτό και ήρεμο. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να το ζει μόνος του πιο πολύ… Νομίζω τώρα που το φοράω μου αρέσει και μπαίνω σιγά σιγά κι εγώ στο πνεύμα…».

Δείτε επίσης: Εκείνος έπινε κρασί και εκείνη έτρωγε πατατάκια - Νέα εμφάνιση για την εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα στο γήπεδο