Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στην Ματίνα Παγώνη για τα παραπανίσια κιλά: «Με την ιατρική δεν ασχολείται;»

«Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στην Ματίνα Παγώνη για τα παραπανίσια κιλά: «Με την ιατρική δεν ασχολείται;»

Τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που μόλις επέστρεψε από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μπαλί με τους φίλους τους, συνάντησε στο αεροδρόμιο της Αθήνας ο Γρηγόρης Μπάκας για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για την Ματίνα Παγώνη, που σχολίαζε τα κιλά του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε τις ευχές του για το 2024, και αποκάλυψε τους λόγους που δεν έμεινε στην Ελλάδα, καθώς δεν το αρέσει το κρύο. Στη συνέχεια ευχήθηκε επίσης καλή τύχη, υπομονή και γερό στομάχι στην αποστολή των «Διασήμων» που αναχώρησε χθες για τον Άγιο Δομίνικο ώστε να ξεκινήσει ο νέος κύκλος στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ αποκάλυψε και ότι είχε μία επικοινωνία με την Κρίστη Καθαργιά.

Δείτε επίσης: «Καυστική» η Ματίνα Παγώνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Έχει πάρει κιλά, ήταν πολύ πιο αδύνατος!»

Η αναφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου στα προσωπικά του και στα κιλά του

Όταν ερωτήθηκε αν τελικά είναι μόνος αυτήν την περίοδο, απάντησε: «Βγήκα από μία μεγάλη σχέση έξι χρόνων τώρα κοντά. Σίγουρα μου αρέσει η συντροφικότητα, να είμαι με κάποιον άνθρωπο, δεν θέλω να είμαι κούτσουρο μόνος μου, αλλά όταν θα έρθει δεν ξέρω αν θα το ανακοινώσω, αλλά θα είμαι οκ».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε και στις χθεσινές (2/1) δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη: «Έχουμε φτάσει τώρα σε αυτό το σημείο, να σχολιάζουμε τα κιλά. Είναι αλήθεια ότι έχω πάρει κιλά. Χριστούγεννα είναι, φάγαμε λίγο παραπάνω, τώρα θα μπούμε σε διαδικασία γράμμωσης πάλι. Η κ. Παγώνη έχει μάτι που κόβει, με τα ιατρικά δεν ασχολείται; Δεν ξέρω τι κάνει, αλλά είναι αλήθεια ότι έχω πάρει κιλά και πρέπει να χάσω 3-4. Θα την κρατάω ενήμερη και θα ανεβάζω φωτογραφίες με την εξέλιξη της πορείας μου».

Ο Γρηγόρης Μπάκας ρώτησε και για την Βάλια Χατζηθεοδώρου, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος αρνήθηκε ότι ήταν κάτι περισσότερο από φίλοι. Δείτε εδώ με ποιον φημολογείται πως είναι ζευγάρι πλέον.