Σπύρος Μπιμπίλας: «Η πρώτη καλλιτεχνική απώλεια για φέτος!» - Ανακοινώθηκε ο θάνατος αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού

Θλίψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια θλιβερή είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης 3/1 με τον Σπύρο Μπιμπίλα ως πρόεδρος του ΣΕΗ να αποχαιρετά από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook Ελληνίδα ηθοποιό, που έχασε τη ζωή της.

Ο λόγος για την Βίκυ Σταύρακα, η οποία αποτελεί την πρώτη απώλεια του 2024 για τον εγχώριο καλλιτεχνικό κόσμο. Πιο αναλυτικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε μέσα από την ανάρτησή του, πως η ηθοποιός αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της και μάλιστα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Δείτε επίσης: Πέθανε αιφνίδια η καλλονή που είχε παίξει σε video clip του Θάνου Πετρέλη - Το σπαρακτικό αντίο στο μοντέλο

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο Ελληνίδας ηθοποιού

«Μεγαλη θλίψη! Η πρωτη καλλιτεχνική απώλεια για φετος! Ενα γλυκο κορίτσι η Βίκυ Σταύρακα, μια υπεροχη ηθοποιός, αθόρυβη, χαμηλών τόνων, αγωνίστρια, πάντα πρωτη στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του Σωματείου μας.Πρωτοσυνεργαστηκαμε το 81 σε μια διεθνη συμπαραγωγή του ΣΕΗ σε συνεργασια με το ΜΕΠΕΡΛΙΝΕΡ ΑΝΣΑΜΠΛ της τότε Ανατολικης Γερμανίας στο " Μικρό Μαχαγκονυ" του Μπρεχτ κι απο τότε μας ενοιωσε βαθειά φιλία. Κριμα που ταλαιπωρήθηκε τόσο! Η Βίκυ μας παει να συναντήσει τον αγαπημένο της Αντώνη Βλησσίδη,τον συνάδελφό μας, που την λάτρευε κι εφυγεκι αυτός προωρα. Καλό ταξιδι αγαπημένη μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.