Μελίνα Νικολαΐδη: Τα "έσπασε" στα μπουζούκια - Δεν σταμάτησε να τραγουδά στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Νικολαΐδη: Τα

Η Μελίνα Νικολαΐδη βιώνει έναν όμορφο έρωτα στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα και δεν κρύβει λεπτό τη σχέση του, πραγματοποιώντας πολύ συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς του άλλου. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή επισκέπτεται συχνά το γυμναστήριο που έχει ο επιχειρηματίας.

Και μπορεί πρόσφατα να κυκλοφόρησαν φήμες πως περνάνε κρίση, ωστόσο διέψευσαν τα όσα λέγονται με τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και με το ταξίδι που είχε κάνει ο Αλέξανδρος στο Λονδίνο, για να την επισκεφθεί.

Λίγο πριν φύγει για το εξωτερικό η Μελίνα Νικολαΐδη, μαζί με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη τα "έσπασαν" στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Οι φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες του Youweekly.gr, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει στο πλευρό του συντρόφου της, με τον επιχειρηματία να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Μάλιστα, η Μελίνα Νικολαΐδη μαγνήτισε πολλά βλέμματα με την ομορφιά της - έχοντας μοιάσει πολύ στην μητέρα της - φορώντας ένα μαύρο μίνι στενό φόρεμα.

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης NOX

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μπουζούκια

Οι σχέσεις ανάμεσα στις πεθερές

Το βράδυ της Τετάρτης 13/12 έγινε ένα λαμπερό πάρτι στο μαγαζί που διατηρεί ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στη Γλυφάδα με υγιεινά φαγητά από τα χέρια της μαμάς του, το οποίο μάλιστα έχει κλείσει 4 χρόνια λειτουργείας. Το παρών ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους φυσικά έδωσε η Μελίνα Νικολαΐδη και η Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το Youweekly,gr) με το ζευγάρι να μιλάει στη συνέχεια σε ρεπόρτερ του Happy Day.

Όσα είπε ο γυμναστής και η νεαρή φοιτήτρια προβλήθηκαν την Πέμπτη 14/12 με τους δύο να αναφέρονται κυρίως στα επαγγελματικά σχέδια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και όχι στη μεταξύ τους σχέση.

«Σας ευχαριστώ πολύ, που ήρθατε και με τιμήσατε με την παρουσία σας», είπε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

«Εγώ είμαι εδώ για να στηρίξω τον Αλέξανδρο, είναι μία πάρα πολύ όμορφη επιχείρηση με μαμαδίστικα φαγητά, υγιεινά, συνδυάζεται και με το γυμναστήριο πάνω, μόνο τα καλύτερα μπορώ να ευχηθώ. Η μαμά εννοείται θα ερχόταν», είπε η Μελίνα Νικολαΐδη.

«Εγώ τρώω από τη μάνα μου προσωπικά, επειδή είμαι συνέχεια εδώ πέρα», συνέχισε ο Αλέξανδρος.

«Και η μαμά του Αλέξανδρου και η μαμά μου είναι και οι δύο πολύ καλές», απάντησε η Μελίνα.

«Το μυαλό μου είναι εδώ και η προσοχή μου οπότε αν λείψω δε θα είναι η προσοχή μου, όπως πρέπει», κατέληξε ο Πολυχρονιάδης.