Ο Γιώργος Αλκαίος απαντάει για το βάρος του: «Όταν πήγα στην Eurovision έχασα κιλά γιατί...»

Το σχόλιο του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Αλκαίος απαντάει για το βάρος του: «Όταν πήγα στην Eurovision έχασα κιλά γιατί...»

Ο Γιώργος Αλκαίος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι του MEGA, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Για τα κιλά του και το body shaming, την Eurovision, για τον Νότη Σφακιανάκη αλλά και για το χαμό που έχει προκαλέσει το ζήτημα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Η συνέντευξη του Γιώργου Αλκαίου

«Ποιο body shaming; Ποιο political correct; Αυτά βγήκαν για να μην μπορείς κάποιος να τα πει, αλλά δεν παύει να είναι αγενής. Ξέρω εγώ πόσο δύσκολα είναι να έχεις κιλά. Στην Eurovision το είπα μόνος μου. Θέλω να με βλέπω μετά από χρόνια στο youtube και να μην είμαι... βγήκε ο Γιωργάκης με τα 4 ντούκια δίπλα του και εγώ με τα μάγουλα», απάντησε αρχικά σχετικά με τα κιλά του έπειτα από ερώτηση αν τον ενοχλούν τα σχόλια για το βάρος του.

Όσον αφορά την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision, σχολίασε: «Η Μαρίνα Σάττι είναι εξαιρετική. Πιστεύω ότι θα είναι στην τελική τριάδα. Νιώθω ότι είμαι αδερφός της».

Σχετικά με τον Ντόρη Σφακιανάκη που τα τελευταία χρόνια απέχει από την μουσική έχοντας πάρει την απόφαση να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τι κάνει σήμερα), είπε: «Μου λείπει μουσικά. Είναι από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει στην ιστορία της ελληνικής μουσική. Εννοείται πως θα του έδινα ξανά τραγούδια μου. Μπράβο στον Αργυρό, τον Οικονομόπουλο και τον Σαμπάνη που συνεχίζουν τη δουλειά μας».

Στην ερώτηση για την δήλωση που έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (δείτε εδώ αναλυτικά τα όσα είπε), απάντησε πως: «Ο καθένας έχει την γνώμη του. Εγώ μεγάλωσα με μία γιαγιά και βλέπω διαφορετικά το θέμα σε σύγκριση με κάποιον που μεγάλωσε με γονείς. Οπότε λέμε τα πράγματα και η γνώμη μας σε σχέση με τα προσωπικά μας βιώματα».

Δείτε επίσης: «Γνώρισα τη μητέρα μου στα 16! Έχω τρία αδέρφια που την θεωρούν μαμά κι εγώ όχι» - Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες της ζωής του