Αντελίνα Βαρθακούρη: «Θα σε έβρισκα όπου κι αν ήσουν πάνω στη Γη...» - Οι συγκινητικές ευχές της στον Γιάννη Πάριο

Δείτε την ανάρτησή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
adelina_varthakouri - instagram
adelina_varthakouri - instagram

Την ονομαστική του εορτή, έχει σήμερα Κυριακή 7/1, ο μεγάλος τραγουδιστής και πατέρας του Χάρη Βαρθακούρη, Γιάννης Πάριος. Η Αντελίνα Βαρθακούρη, επέλεξε να ευχηθεί στον πεθερό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζουμε ότι η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, έκανε πρόσφατα την επανεμφάνισή της στα social media, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια αποχής. Μέσα από μια ανάρτηση, που έκανε η ίδια το απόγευμα της Τρίτης 2/1 απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο για τον λόγο που είχε απομακρυνθεί (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Λίγες μόνος ώρες μετά τη δημοσίευση, επικράτησε ένας χαμός από σχόλια και τα likes. Η ίδια έσπευσε να απαντήσει σε όλους του ακολούθους της.

Οι ευχές της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Γιάννη Πάριο

«Πατέρα άρχοντα, χρόνια σου πολλά με υγεία, ευλογία, αρμονία, επιτυχίες και αγάπη. Είσαι ο πολυτιμότερός μου γιατί ξέρεις πολύ καλά πως σε επιλέγω, σε σέβομαι, σε εκτιμώ, σου έχω αδυναμία και σε λατρεύω, όχι γιατί είσαι πατέρας μου αλλά γιατί κι αν δεν ήσουν, θα σε έβρισκα όπου κι αν ήσουν πάνω στη Γη και θα σε επέλεγα για πατέρα. Σε ευχαριστούμε και σε αγαπάμε απέραντα. Πάντα δίπλα σου. Χάρης, Αντελίνα, Μελωδία, Λιόνα».

«Ο πατέρας του άντρα που λατρεύω. Ο παππούς των παιδιών μου. Μια σχέση ζωής για πάντα, γεμάτη αγάπη και σεβασμό. Σε ευχαριστώ για όλα. Χρόνια πολλά πατέρα, γεμάτα υγεία, ευτυχία, δημιουργία, αγάπη και φως. Σε αγαπάμε πολύ. Χάρης, Αντελίνα, Μελωδία, Λιόνα».

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις:

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗ