Ιωάννα Τούνη: «Ουστ στα κομπλεξικά κ@λόφιδα που...» - Η απάντηση στα πικρόχολα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της

Το βίντεο που έκανε τον γύρο του Tik Tok

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Τούνη άλλαξε χρόνο στο μαγευτικό Μεξικό (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το ταξίδι της) και έθεσε νέους στόχους για το 2024. Ένας από αυτούς είναι να κρατήσει μακριά από τη ζωή και την οικογένειά της την τοξικότητα.

Μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, λοιπόν, έδειξε ποια θα είναι η απάντησή της σε κάθε κακόβουλο και πικρόχολο σχόλιο που θα λαμβάνει κάτω από τις αναρτήσεις στα social media της από εδώ και πέρα.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα τοξικά σχόλια

«Ουστ στα κομπλεξικά κ@λόφιδα που ξεσπούν στα social media την κακία τους», έγραψε, μάλιστα, στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε και τα like "έπεσαν βροχή".

Δείτε επίσης: ''Σάλος'' με το βίντεο που ο Αλεξάνδρου κατεβαίνει σε δύσβατη σπηλιά με τον Πάρη - Φώναζε την πρόνοια η influencer

Το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε για τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Πάρη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς χθες, Τρίτη 9/1 ο μονάκριβος γιος τους Πάρης είχε τα γενέθλιά του κλείνοντας ένα χρόνο ζωής! Η οικογένεια του μάλιστα ετοιμάζει ένα μοναδικό πάρτι στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Πριν από λίγες ημέρες η γνωστή influencer γιόρτασε την ονομαστική της εορτή στη Θεσσαλονίκη - σβήνοντας παράλληλα και μία τούρτα στον μικρό Πάρη (δείτε εδώ). Την επίσημη όμως ημέρα των γενεθλίων του θα γίνει κανονικό event με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από το πρωί λοιπόν της Τρίτης 9/1 η Ιωάννα Τούνη μαζί με τη βοήθεια του φίλου της Στέφανου διακίσμησαν το σπίτι της. Παράλληλα η ίδια και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν συγκινητικές αναρτήσεις στα social media για τα πρώτα γενέθλια του μικρού τους.

«Χρόνια πολλά στον άντρα της ζωής μου! Σ' αγαπώ γιε μου», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη - Πάρης