Μπαμπάς για δεύτερη φορά γνωστός Έλληνας ηθοποιός - Η φωτογραφία με τον γιο του στο μαιευτήριο

Το όνομα που θα δώσει στο μωρό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπαμπάς για δεύτερη φορά γνωστός Έλληνας ηθοποιός - Η φωτογραφία με τον γιο του στο μαιευτήριο

Πολλές είναι οι εγκυμοσύνες που ανακοινώθηκαν τελευταία (δείτε εδώ εκείνη που αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή), ενώ κι εμείς στο youweekly.gr σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες τα ευχάριστα για μία καλλονή της εγχώριας showbiz. Ωστόσο αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για γεννητούρια!

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου, γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τον γιο του από το μαιευτήριο.

Αυτός ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμπόλη, ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά "Στα σύρματα". Το πρώτο του παιδί γεννήθηκε το 2021 και είναι κόρη, ενώ αυτή τη φορά ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Λίγο πριν η σύζυγός του γεννήσει, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του:

«Η γέννηση της κόρης μου, της Χριστινούλας μου. Ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Τον Γενάρη θα έρθει και ο γιος και θα πάρει και το όνομα του πατέρα μου, του Κωνσταντίνου, τον οποίο επίσης έχω χάσει».

«Καλώς ήρθες μικρέ πρίγκιπα», έγραψε, λοιπόν, στην ανάρτηση που έκανε ανακοινώνοντας το γεγονός και ακολούθησαν δεκάδες μηνύματα με ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Δήμητρης Καμπόλης μπαμπάς για 2η φορά

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Δημήτρης είναι ηθοποιός και το βιογραφικό του μέχρι τώρα μετρά πολλές επιτυχίες στον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Κάποιες από τις πιο σημαντικές εμφανίσεις του ήταν εκείνες στις τηλεοπτικές σειρές "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα", "Με τα παντελόνια κάτω" και "Παρθένα Ζωή". Το μότο του είναι "ο έρωτας είναι η ενέργεια για να δημιουργείς".

Με πληροφορίες από το starfan.gr