Νίκος Μουρατίδης: «Τα μάζεψαν και έφυγαν και ελπίζω να μην με ξαναενοχλήσουν ποτέ» - Το ξεκαθάρισμα του για το περιστατικό με την "Super Κατερίνα"

«Άκου λοιπόν για να μαθαίνεις…»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Νίκος Μουρατίδης: «Τα μάζεψαν και έφυγαν και ελπίζω  να μην με ξαναενοχλήσουν ποτέ» - Το ξεκαθάρισμα του για το περιστατικό με την

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Νίκου Μουρατίδη, σχετικά με την επίθεση του στην Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από το blog του, και επείτα την απάντηση που έδωσε στoν Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δηλώσεις του για τον Γιώργο Νταλάρα.

Το πρωί της Παρασκευής 12/1, ο Νίκος Μουρατίδης ήταν έτοιμος να βγει στην εκπομπή Super Κατερίνα και να μιλήσει στην κάμερα για τις δηλώσεις του για την Χριστίνα Λαμπίρη, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ διότι προχώρησε σε μία ανάρτηση κατά την οποία "ξεμπρόστιαζε" την δημοσιογράφο που επικοινώνησε μαζί του (δείτε εδώ).

Η ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη για το περιστατικό στην εκπομπή Super Κατερίνα

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουρατίδης, θέλωντας να ξεκαθαρίσει την θέση του, την ίδια ημέρα το μεσημέρι, προχώρησε σε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, προκειμένου να αποκαλύψει τις συνέβη πίσω από τις κάμερες.

"Άκου λοιπόν για να μαθαίνεις…

Όπως σας έγραψα με τα χίλια ζόρια και για να κάνω το χατίρι σε μια συμπαθητική κοπέλα που δουλεύει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είπα ΝΑΙ να εμφανιστώ με ζωντανή σύνδεση σήμερα στις 11πμ.

Ήρθαν, έστησαν την κάμερα, μου φόρεσαν μικρόφωνο και ξαφνικά ο νεαρός δημοσιογράφος που μιλούσε με το κοντρόλ μου είπε το εξής καταπληκτικό!

Κύριε Μουρατίδη γράψατε πως σας είπε η κοπέλα ότι θα χάσει την δουλειά της αν δεν βγείτε στην εκπομπή, και μου λένε από το κοντρόλ να ανακαλέσετε γιατί είναι προσβλητικό για την εκπομπή.
Έμεινα να τον κοιτάω σαν χάνος.

Φυσικά και δεν θα μπορούσα να ανακαλέσω κάτι που έγινε….
οπότε τα μάζεψαν και έφυγαν και ελπίζω μετά απ’ αυτό, να μην με ξαναενοχλήσουν ποτέ ξανά."

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

]