Αντώνης Βαρδής - Τα σχόλια για το γάμο του πατέρα του με την Φιλοθέη Μωβ: «Δεν το ήθελε, με στοιχειώνει»

«Κουβαλάω το βάρος της υπογραφής»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Βαρδής - Τα σχόλια για το γάμο του πατέρα του με την Φιλοθέη Μωβ: «Δεν το ήθελε, με στοιχειώνει»

Τον Γιάννη Βαρδή συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο θέατρο Embassy, με τον τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν για τον τελευταίο γάμο του πατέρα του Αντώνη Βαρδή, με την Φιλοθέη Μωβ.

Να σημειώσουμε πως τα παιδιά του είχαν πάει στα δικαστήρια την τελευταία του σύζυγο μετά από διάφορα περιστατικά που σημειώθηκαν μετά το θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη. Μάλιστα, η Μωβ, τους είχε κατηγορήσει πως την έκλεισαν έξω από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί.

Η κόντρα ανάμεσα τους μάλιστα συνεχίστηκε και πρόσφατα με αφορμή την συναυλία που είχε πραγματοποιηθεί προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή, στην οποία να σημειώσουμε πως δεν ήταν καλεσμένη. Όλα ξεκίνησαν έπειτα από δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ, με τον Γιάννη Βαρδή να απαντάει (δείτε εδώ), ενώ πήρε θέση και η αδερφή του - δείτε εδώ.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή για τον τελευταίο γάμο του πατέρα του

«Κουβαλάω το βάρος της υπογραφής για το γάμο του πατέρα μου. Με ψυχανάλυση ίσως να περάσει. Είναι κάτι που το κουβαλάω, θα το κουβαλάω, γιατί είναι κάτι που δεν το ήθελε ο πατέρας μου. Είναι κάτι που το είχαμε πει εξαρχής, είναι κάτι που το είχαμε ξεκαθαρίσει», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής, έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε.

Για να συμπληρώσει: «Αν το είχε πει ο πατέρας μου από την αρχή, ότι "κοίτα Γιάννη, εγώ θέλω να παντρευτώ" ή ότι "εγώ θα δώσω ένα μέρος του περιουσιακού μου στοιχείου, ένα ποσοστό από τα πνευματικά μου δικαιώματα" δεν θα είχα κανένα θέμα. Αλλά από τη στιγμή που εκείνος δεν το ήθελε, με στοιχειώνει».

Ποια είναι η Φιλοθέη Μωβ: Ο γάμος με τον Αντώνη Βαρδή το 2014 και οι μηνύσεις με τα παιδιά του, Γιάννη & Καλλιστώ

Ο Αντώνης Βαρδής με την Φιλοθέη Μωβ ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο 3 μήνες πριν φύγει από τη ζωή ο τραγουδιστής. Ο γάμος έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και τον γνώριζαν μονάχα οι οικογένειες τους.

Μετά το θάνατο του ωστόσο, ξεκίνησε και η δικαστική διαμάχη της με τα παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ. Όλα ξεκίνησαν όταν - σύμφωνα με την ίδια - όταν ένα απόγευμα γύρισε στο σπίτι που έμεναν όλοι μαζί και δεν μπορούσε να μπει μέσα με το κλειδί της. Στην αρχή νόμιζε πως τους διέρρηξαν ωστόσο όπως την ενημέρωσε ο Γιάννης Βαρδής είχαν αλλάξει κλειδαριές ώστε να μην μπει.

Αντώνης Βαρδής Φιλοθέη Μωβ

Αφορμή όπως είχε γίνει τότε γνωστό, ήταν ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Βουλγαρία με το όνομα του Αντώνη και του Γιάννη, από τον οποίο δεν μπορούσε να τραβήξει χρήματα. Θεώρησε λοιπόν πως η Φιλοθέη Μωβ είχε εμπλοκή παρόλο που η ίδια αρνήθηκε την ανάμειξη.

Όταν οδηγήθηκαν στο δικαστήριο και μετά από μια μεγάλη ένταση, ο Γιάννης Βαρδής της ζήτησε συγνώμη με την Φιλοθέη Μωβ να αποσύρει την μήνυση συκοφαντική δυσφήμιση.

Σήμερα οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες όπως αποδεικνύουν και οι δηλώσεις του γιου του Αντώνη Βαρδή, έχοντας αναφέρει πως μετά το θάνατο του πατέρα του, η συμπεριφορά της άλλαξε.