Τριαντάφυλλος - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή: «Η γυναίκα μου δεν...»

Το σχόλιο του για το Survivor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή: «Η γυναίκα μου δεν...»

Ο Τριαντάφυλλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Heaven Music και η κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA, βρέθηκε εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν. Μάλιστα, ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στο δημοσιογράφο, Γιώργο Γιαννούλια.

Ο Ντάφυ, σχολίασε τόσο την καριέρα του στην μουσική βιομηχανία, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην σύζυγό του (δείτε την εδώ) αλλά και στο νέο κύκλο του Survivor που επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ το αποψινό 17/1 trailer).

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Η γυναίκα μου δεν ασχολείται με τη δουλειά μου, δεν της αρέσει η δημοσιότητα. Τώρα το πως ταιριάξαμε...», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος για την γυναίκα του για την οποία μιλάει σπάνια, αφού σέβεται το γεγονός πως δεν θέλει να βρίσκεται μπροστά στα φώτα.

Όσον αφορά τοι νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, είπε: «Το Survivor το αγαπώ γιατί με ξανά σύστησε στον κόσμο. Μου είπαν να ξαναμπώ με 15.000 ευρώ την εβδομάδα αλλά λόγω του μαγαζιού, λόγω του παιδιού, δεν γίνεται».

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για την απάντηση του Αργυρού στις δηλώσεις του Νταλάρα: «Ο Κωνσταντίνος είναι τεράστιος, γεμίζει γήπεδα! Πολύ μεγάλος είναι όχι ένα τίποτα».

Δεν θα ξαναμπεί στο Survivor

Προτάσεις για να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο, έχουν δεχθεί και πολύ γνωστά πρόσωπα που έχουμε δει ξανά στο παιχνίδι και έχουν αφήσει εποχή με τα περιστατικά που δημιουργούσαν στην παραλία. Ένα μάλιστα από αυτά δέχτηκε πρόταση με 5ψήφιο ποσό.

«Μου έκαναν πρόταση οι άνθρωποι της παραγωγής που τη σέβομαι. Ίσως να είναι και τα πιο πολλά λεφτά που δώσανε σε παίκτη. Ήταν πενταψήφιο νούμερο. Ήταν λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ. Πραγματικά μιλάμε για υπερβολικά λεφτά. Αλλά δεν τα δέχθηκα επειδή είμαι σε μαγαζί. Η πόρτα του Survivor έχει κλείσει παντελώς για μένα. Είναι δύσκολο να ξαναπάω όσο προπόνηση κι αν κάνω, όσο εγωιστής κι αν είμαι. Δεν μπορώ να αφήσω τον μικρό ξανά, αλλά και να ξαναπεράσω αυτά που ακούω. Φαντάσου αν πήγαινα τι κράξιμο θα έτρωγα», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται ο Τριαντάφυλλος.