Ελένη Μενεγάκη για τον Πύρρο Δήμα και τον θάνατο της γυναίκας του: «Κάποιοι σκέφτηκαν "καλά αυτός προχώρησε τη ζωή του και θα κάνει και παιδί;"»

«Κι εγώ το άκουσα για τον εαυτό μου 10 χρόνια πριν»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη για τον Πύρρο Δήμα και τον θάνατο της γυναίκας του: «Κάποιοι σκέφτηκαν

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης 18/1, θέλησε να κάνει τα σχόλιά της για την πρόσφατη συνέντευξη του Πύρρου Δήμα, κατά την οποία μιλούσε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για την σχέση του και την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τον θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας (δείτε την εδώ).

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, εξήγησε πως λανθασμένα ο κόσμος θεωρεί πως μπορεί να εκφραστεί για τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου και να μιλήσει άσχημα για κάτι που δεν τον αφορά, όπως έχει συμβεί και στη δική της περίπτωση, με την τελευταία της εγκυμοσύνη.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της Αφροδίτης Σκαφίδα και τις δηλώσεις του Πύρρου Δήμα

«Πολλές φορές λέμε πράγματα κι έχουμε έναν δημόσιο λόγο όπου κάπως τα καλοφτιάχνουμε… Είμαστε λίγο πιο θετικοί σε όλα. Πολλές φορές, όταν είμαστε μόνοι μας, μπορεί να κάνουμε ένα άλλο σχόλιο. Μπορεί δηλαδή αυτό που κάποιοι να έθεσαν - και άκομψα ίσως - όχι γιατί ξαναέφτιαξε τη ζωή του, αλλά ότι ίσως σκέφτηκαν πως "καλά αυτός προχώρησε τη ζωή του και θα κάνει και παιδί;". Το λέω γιατί κι εγώ το άκουσα για τον εαυτό μου 10 χρόνια πριν. Θέλω να πω ότι η κοινωνία μας, οι άνθρωποι που στο φαίνεσθαι μας δείχνουμε ότι προχωράμε μπροστά, αλλά στο μέσα μας κάποιοι από εμάς μπορεί να εκφραζόμαστε λες και έχουμε δικαίωμα να εκφραστούμε στη ζωή του άλλου… Λες και κάνει κάτι κακό», ανέφερε.

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Μπέτυ Μαγγίρα σχολιάστηκαν από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας 8/1, τόσο από την ίδιας όσο και από τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, με αφορμή της δηλώσεις του για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ραδιοφωνικός παραγωγός, τοποθετήθηκε αναφορικά με το θέμα που είχε προκύψει ανάμεσα τους (δείτε εδώ). «Εμένα ο λόγος μου έχει λίγο παραπάνω βάρος και έχω πει ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Γιώργο. Μόνο για τον Λιάγκα, επαγγελματικά. Παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσω να αποστασιοποιηθώ. Τι αποτρέπει να το να είναι μέρος του όλου και το πώς είναι στη δουλειά του και πώς είναι έξω...» (δείτε όλα όσα είπε).

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε και ένα άλλο απόσπασμα της συνέντευξης του, σχετικά με το διαζύγιο του όπου ο παρουσιαστής είχε αναφέρει: «Οι σχέσεις που είχα στα 7 – 8 χρόνια, μετά το διαζύγιο, ήταν σχέσεις που δεν μου άρεσε να τις δημοσιοποιώ και δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια αφορμή. Δεν έχω σκεφτεί να ξαναπαντρευτώ...» (δείτε εδώ).

«Δεν το σκέφτεσαι όταν έχεις κάνει ήδη μία οικογένεια. Δηλαδή δε μιλάω μόνο για το θέμα του γάμου, ότι έχεις κάνει παιδιά, έχεις κάνει οικογένεια… Μπορεί να χώρισες με την πρώην γυναίκα σου, αλλά έχεις δημιουργήσει αυτό το κομμάτι. Δεν κοιμάσαι και ξυπνάς με αυτή τη σκέψη ότι ‘μήπως σε αυτή τη ζωή που ζω δεν έχω προλάβει να το ζήσω αυτό;’. Το έχεις ζήσει. Άμα ερωτευτείς, αν αγαπήσεις ή αν έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, τότε μπορεί να προχωρήσεις και σε κάτι άλλο.

Δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός ότι μπορεί να έρθει κάτι δυνατό στη ζωή του. Γιατί έτσι είναι στη ζωή. Λες ‘εγώ δεν θα χωρίσω ποτέ’ και μπορεί να χωρίσεις. Δε μιλάω για τον Γιώργο, μιλάω για όλους μας με εμένα πρώτη… Λες ‘εγώ μία φορά θα παντρευτώ στη ζωή μου’ και μπορεί να παντρευτείς δύο. Αυτά δεν τα ξέρεις. Όπως προκύψει στη ζωή, με υγεία, καλά να είμαστε», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: