Άννα Πρέλεβιτς: Εικόνες από παραμύθι - Οι ονειρικές διακοπές στο Μπαλί χωρίς τον σύζυγό της

Δείτε τις αναρτήσεις

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: annaprelevic
Instagram: annaprelevic

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, απόλαυασε η Άννα Πρέλεβιτς, στο μαγευτικό ταξίδι της στο Μπαλί. Το γνωστό μοντέλο, αποφάσισε να ταξιδέψει, όχι με την σύζυγό της, Νικήτα Νομικό, αλλά με την αδελφή της Τέα, για να περάσουν χρόνο οι δυο τους.

Το μαγευτικό ταξίδι της Άννας Πρέλεβιτς στο Μπαλί

Η Άννα Πρέλεβιτς, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο από τον εξωτικό προορισμό, παρέα με την αδελφή της, η οποία ποζάρει μαζί με το μοντέλο, δείχνοντας στους ακολούθους της τοπία και χρώματα από Μπαλί.

Δείτε επίσης: Party σε χλιδάτο ξενοδοχείο της Αθήνας λίγο πριν το γάμο - Φωτογραφίες από το bachelorette party της Άννας Πρέλεβιτς

Οι δραστηριότητες τους ήταν πολλές και τις μοιράστηκαν,σχεδόν όλες, στα social media, για να ταξιδέψουν τους διαδικτυακούς τους φίλους, και να τους δώσουν μία μικρή γεύση από της μαγευτικές διακοπές, τα αρώματα και τις μυρωδιές.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις:

Η πρώτη δήλωση της μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

«Νιώθουμε υπέροχα. Ευχαριστούμε που ήρθατε. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Σας ευχαριστούμε παιδιά. Δεν του πάτησα το πόδι», αρκέστηκε να πει η Άννα Πρέλεβιτς.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2021 και χθες επιτέλους επισφράγισε τον έρωτά του με τον πιο όμορφο τρόπο.

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για τον γάμο του αδερφού της

Η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, μίλησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές κάμερες και έλαμπε από την χαρά της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», αρκέστηκε να πει και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” απαθανάτισε την Δούκισσα να βγάζει selfie με τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο, μετά από επιθυμία δική του.