Ελεονώρα Μελέτη: «Τον κατηγορούμε που κουνάει δάχτυλο, κουνώντας το κι εμείς...» - Η σκληρή απάντηση της στις αντιδράσεις για τον Γιώργο Νταλάρα

«Έχει έρθει η ώρα να να κάνουμε την αυτοκριτική μας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Τον κατηγορούμε που κουνάει δάχτυλο, κουνώντας το κι εμείς...» - Η σκληρή απάντηση της στις αντιδράσεις για τον Γιώργο Νταλάρα

Tις προκλητικές δηλώσεις του Γιώργου Νατλάρα προς τους δημοσιογράφους, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ το σχόλιο του Κώστα Τσουρού), σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Τρίτης 23/1, μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής, είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες: «Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Όταν έρθει η ώρα θα απαντήσω εγώ με τον δικό μου τρόπο, αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Είναι λίγο ντροπή σας εσάς. Τα κανάλια που δουλεύετε σας εκμεταλλεύονται. Η χώρα δε θα πάει έτσι μπροστά....» (δείτε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις του).

Η τοποθέτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Γιατί να στοχοποιήσουμε κάποιον, ο οποίος μπορεί να συμφωνεί με τον κ. Νταλάρα, δεν κατάλαβα; Δεν έχουν το δικαίωμα της άποψης οι άνθρωποι; Ακόμα και ο κ. Νταλάρας την άποψή του είπε. Και να σας πω και κάτι άλλο; Ευθέως προσβλητικός, χρησιμοποιώντας λέξεις και προτάσεις που να θίγουν τις προσωπικότητες των ανθρώπων δεν χρησιμοποίησε. Ίσως το περιεχόμενο των λόγων του να ένιωσαν κάποιοι ότι προσβάλλει τους δημοσιογράφους.

Σεξιστικό χαρακτήρα στο "εσύ που είσαι και τόσο χαριτωμένη" δε βρήκα. Δε θα κατηγορήσουμε τώρα και το "είσαι χαριτωμένος άνθρωπος". Έχω υπάρξει στη θέση των παιδιών αυτών. Κάποιος μου είπε όταν είχα πάει να καλύψω το Big Brother "τόσο μορφωμένο κορίτσι, τι δουλειά έχεις εσύ με αυτά τα πράγματα που καλύπτεις;"

Ο κ. Νταλάρας εξέφρασε την άποψή του, είπε αυτά που είπε, έκανε αυτά τα οποία έκανε, είναι υπόλογος των λέξεών του, όπως υπόλογοι είμαστε και όλοι μας. Τον κατηγορούμε που κουνάει δάχτυλο, κουνώντας κι εμείς το δάχτυλο ωστόσο.

Κάνουμε αυτό για το οποίο κατηγορούμε τον κ. Νταλάρα. Εγώ δεν θέλω να πω αν συμφωνώ ή όχι, αν θίχτηκα ή όχι από τη στάση του, αυτό που καταλαβαίνω απ΄όλα αυτά που γίνονται τους τελευταίους μήνες για να μην πω χρόνια, ότι έχει έρθει η ώρα κι εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης από όποιο πόστο, να κάνουμε την αυτοκριτική μας ποια τηλεόραση θέλουμε και για ποιον λόγο θέλουμε αυτήν την τηλεόραση που κάνουμε. Εκεί καταλήγω μέσα μου» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε εδώ το βίντεο: