Δανάη Μπάρκα: «Θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ περισσότερο ο ίδιος με πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική...» - "Καταπέλτης" κατά του Παύλου Πολάκη

Ξεσπά η παρουσιάστρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ περισσότερο ο ίδιος με πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική...» -

Την δική της απάντηση έδωσε στον Παύλο Πολάκη, η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομποή της Πάμε Δανάη, το πρωί της Τρίτης 23/1, με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου στις τηλεοπτικές κάμερες, στην περιμέρα της σειρά που πρωταγωνιστεί "17 Κλωστες" (δείτε εδώ).

Υπενθυμίζουμε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρέθηκε στις Σπέτσες, για υποχρεώσεις του κόμματος, και εκεί τον περίμεναν δημοσιογράφοι προκειμένου να του αποσπάσουν δηλώσεις. Ο Γιάννης Μαλλιαρός από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, και ο Ξενοφώντας Σκιντζής από τον ALPHA και τη Super Κατερίνα, θέλησαν να τον ρωτήσουν σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα και τις δηλώσεις του κατά των νέων καλλιτεχνών (δείτε από που ξεκίνησαν όλα).

Ο Παύλος Πολάκης, εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις και απάντησε:«Προφανώς του είπα και μπράβο. Τι να του πω; Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου τώρα!» (δείτε εδώ).

Η απάντηση της Δανάη Μπάρκα στον Παύλο Πολάκη

«Χθες, στην εκπομπή του κυρίου Λιάγκα, είδα και τον κύριο Πολάκη να κάνει κάτι αντίστοιχα με τον Νταλάρα "και δεν ντρέπεσαι"… Θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ περισσότερο ο ίδιος με πράγματα που έχει κάνει στην πολιτική, από τους δημοσιογράφους που κάνουν μια ερώτηση. Ας είμαστε ευγενικοί και να μη λερώνουμε ούτε εμείς τον εαυτό μας, να είμαστε ευγενικοί με όλους τους ανθρώπους» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη

«Έχω πάθει σοκ. Παιδιά, αλήθεια, οι άνθρωποι που μέσα από το Facebook το δικό τους κάνουν μόνο παραπολιτική. Που τροφοδοτούν καθημερινά τα σάιτ, τα κανάλια, τις εφημερίδες με παραπολιτική γιατί ίσως δεν θέλουν να ασχοληθούν με την πραγματική πολιτική... Τι ήταν αυτά που είπε ο κύριος Πολάκης;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου να επισημαίνει: «Προς ενημέρωση προς την Κουμουνδούρου, γιατί θα πάρουν την αποδελτίωση, ο μπαμπάς του Ξενοφώντα θα είναι πολύ υπερήφανος εκεί ψηλά που είναι».

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε: «Έχει "φύγει" ο μπαμπάς του Ξενοφώντα και είπε αυτή την ατάκα; Δεν το γνώριζα αυτό, συγγνώμη. Δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει αν ήμουν στη θέση του. Και να πούμε κιόλας ότι ο πρόεδρος του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης, μιλάει συνέχεια αποκλειστικά στον Ξενοφώντα και σε όλους τους δημοσιογράφους. Είναι ευγενέστατος, τους κερνάει και καφέ και δεν τους διώχνει. Να το πούμε στον κύριο Πολάκη», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να αναρωτιέται πως θα αισθανόταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εάν του απαντούσε ο Ξενοφώντας Σκιντζής πως έχει χάσει τον πατέρα του.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, με τη σειρά του, σημείωσε: «Θέλω την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ γιατί οι δημοσιογράφοι προπηλακιζόμαστε, δεχόμαστε λεκτικές επιθέσεις είτε από ιερείς (δείτε εδώ σε τι αναφέρεται), είτε από πολιτικούς, είτε από καλλιτέχνες και, πραγματικά, βλέπω μια στάση της ΕΣΗΕΑ σαν να μην τρέχει κάστανο. Επειδή βάλλεται το επάγγελμά μας θα ήθελα να κάνει μία ανακοίνωση...».