Σωτήρης Τσαφούλιας: Για πρώτη φορά μαζί με τις κόρες του και τη σύντροφό του Άννα Μενενάκου – Δείτε φωτογραφίες

Έκλεψαν τα φλας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Μία μεγάλη βραδιά ήταν εκείνη της Δευτέρας 22/1 για τον Σωτήρη Τσαφούλια. Ο αναγνωρισμένος σκηνοθέτης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην επίσημη πρεμιέρα της σειράς «17 Κλωστές» η οποία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία, σε δική του σκηνοθεσία, σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου, και παραγωγή της COSMOTE TV, με την εκδήλωση να πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Το «παρών» δεν έδωσαν μόνο άπαντες οι συντελεστές της σειράς, αλλά και αγαπημένα τους πρόσωπα, με τον Σωτήρη Τσαφούλια να κερδίζει εκεί τις εντυπώσεις συστήνοντας στον φακό τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο. Highlight ήταν φυσικά και μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στο πλευρό της συντρόφου του. Η ηθοποιός Άννα Μενενάκου ήταν στο πλευρό του σε αυτό το μεγάλο βήμα, με τους δύο ερωτευμένους να ποζάρουν χαμογελαστοί. Δείτε φωτογραφίες:

Σωτήρης Τσαφούλιας με κόρες
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Τι δήλωνε ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τη σύντροφό του

Με την Άννα Μενενάκου είναι χρόνια μαζί, αλλά χαρακτηριστικό είναι πως αποφεύγουν να τραβήξουν πάνω τους τα φλας, παρά μόνο αν συντρέχει και επαγγελματικός λόγος. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει δηλώσει για τη σχέση τους: «Θέλει δουλειά και από τα δύο μέρη, στην παρούσα φάση που έχω απόλυτη συνεννόηση και επαφή οφείλεται σε μεγαλύτερο βαθμό στην Άννα, ένα σπάνιο πλάσμα, κι εκείνη αναλυτική και δοτική που μου φωτίζει με ωραίο τρόπο τις άσχημες πτυχές του εαυτού μου. Κι ας μην τα καταφέρνω πάντα. Είναι μια μαγική διαδικασία, σου λέει με μαγικό τρόπο τα στραβά σου χωρίς να νιώθω πως πρέπει να αμυνθώ».

Δείτε επίσης: Σωτήρης Τσαφούλιας – Συγκλονίζει η ιστορία από τα τελευταία γυρίσματα της Μαίρης Χρονοπούλου: «Δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου, εάν δεν πήγαινες πολύ κοντά»

Σωτήρης Τσαφούλιας Άννα Μενενάκου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε ποιος... αγαπάει περισσότερο: «Δεν θέλω να βάζω ποσότητα στην αγάπη, λίγο ή πολύ, η αγάπη είναι αξία και όταν της βάζεις ποσότητα μετατρέπεται σε αρχή. Και εκεί τα πράγματα χάνονται, είμαι απλά πολύ τυχερός. Στην προσωπική μου ζωή είμαι βαρετός, σκέφτομαι διαρκώς, ακούω αλλά στον προσωπικό μου κύκλο δεν είμαι πολύ ομιλητικός ή ευχάριστος».