Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι οι ρεπόρτερ δεν έπρεπε να πάνε...» Το "καυστικό" σχόλιο της για τις τηλεοπτικές εκπομπές

«Τα παιδιά δεν ξυπνάνε μόνα τους για να πάνε στον κ. Νταλάρα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι οι ρεπόρτερ δεν έπρεπε να πάνε...» Το

Τα υπονοούμενα του Γιώργου Νταλάρα στην τελευταία του εμφάνιση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Παλλάς (δείτε εδώ), σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 25/1.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη 23/1, την ώρα, που ο Γιώργος Νταλάρας, βρισκόταν στη σκηνή με την ερμηνεύτρια, έκανε, για πρώτη φορά τα δικά του σχόλια, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του λόγω της "επίθεσής" του σε δημοσιογράφους.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τα υπονοούμενα του Γιώργου Νταλάρα

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε ότι ο τραγουδιστής θα βρεθεί το απόεγευμα της Παρασκευής σε ραδιοφωνικό σταθμό για να μιλήσει για τον Βασίλη Τσιτσάνη και για ό,τι άλλο ερωτηθεί με την Ελεονώρα Μελέτη να σχολιάζει:

«Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα στείλουν κάμερα και ποιοι όχι έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να στείλουμε κάμερα και έχω και πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις στο μυαλό μου.

Εννοείται, γιατί να μην πάμε; Εμείς κατ’ αρχάς δεν ακυρώσαμε ποτέ τους λόγους για τους οποίους στέλνουμε ρεπόρτερ στα θέματα. Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να πάνε εκεί. Σαφώς και τα παιδιά θα πήγαιναν οπουδήποτε υπάρχει ρεπορτάζ και πρέπει να το υπηρετήσουν. Τα παιδιά δεν ξυπνάνε μόνα τους για να πάνε στον κ. Νταλάρα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η τοποθέτηση της για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

«Γιατί να στοχοποιήσουμε κάποιον, ο οποίος μπορεί να συμφωνεί με τον κ. Νταλάρα, δεν κατάλαβα; Δεν έχουν το δικαίωμα της άποψης οι άνθρωποι; Ακόμα και ο κ. Νταλάρας την άποψή του είπε. Και να σας πω και κάτι άλλο; Ευθέως προσβλητικός, χρησιμοποιώντας λέξεις και προτάσεις που να θίγουν τις προσωπικότητες των ανθρώπων δεν χρησιμοποίησε. Ίσως το περιεχόμενο των λόγων του να ένιωσαν κάποιοι ότι προσβάλλει τους δημοσιογράφους.

Σεξιστικό χαρακτήρα στο "εσύ που είσαι και τόσο χαριτωμένη" δε βρήκα. Δε θα κατηγορήσουμε τώρα και το "είσαι χαριτωμένος άνθρωπος". Έχω υπάρξει στη θέση των παιδιών αυτών. Κάποιος μου είπε όταν είχα πάει να καλύψω το Big Brother "τόσο μορφωμένο κορίτσι, τι δουλειά έχεις εσύ με αυτά τα πράγματα που καλύπτεις;"

Ο κ. Νταλάρας εξέφρασε την άποψή του, είπε αυτά που είπε, έκανε αυτά τα οποία έκανε, είναι υπόλογος των λέξεών του, όπως υπόλογοι είμαστε και όλοι μας. Τον κατηγορούμε που κουνάει δάχτυλο, κουνώντας κι εμείς το δάχτυλο ωστόσο.

Κάνουμε αυτό για το οποίο κατηγορούμε τον κ. Νταλάρα. Εγώ δεν θέλω να πω αν συμφωνώ ή όχι, αν θίχτηκα ή όχι από τη στάση του, αυτό που καταλαβαίνω απ΄όλα αυτά που γίνονται τους τελευταίους μήνες για να μην πω χρόνια, ότι έχει έρθει η ώρα κι εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης από όποιο πόστο, να κάνουμε την αυτοκριτική μας ποια τηλεόραση θέλουμε και για ποιον λόγο θέλουμε αυτήν την τηλεόραση που κάνουμε. Εκεί καταλήγω μέσα μου» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη στην χθεσινή της εκπομπή.

Δείτε εδώ το βίντεο: