Στέλλα Μιζεράκη & Dr. Χταπόδιας: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους - «Αφού χωρίσαμε τι κάνεις εδώ;»

Το βίντεο με την αποκάλυψη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Dr. Χταπόδιας
Instagram / Dr. Χταπόδιας

Η Στέλλα Μιζεράκη, μετά την σχέση της με τον Πάνο Ζάρλα, τον παίκτη από το Power of Love ο οποίος έφυγε από τη ζωή, έφτιαξε ξανά τη ζωή της στο πλευρό του Dr. Χταπόδια, με τα βίντεό τους να κάνουν τον γύρω του διαδικτύου κάθε φορά, αφού έγιναν γρήγορα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, ανακοινώθηκε σε εκπομπή πως οι δυο τους, μετά από πέντε χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, με ένα βίντεο της Influencer με άλλο άνδρα να δημιουργεί σούσουρο στα media (δείτε το εδώ).

Το βίντεο με την αλήθεια για την σχέση της Στέλλας Μιζεράκη με τον Dr. Χταπόδια

Και ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε βγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όσα ακούστηκαν, την Τετάρτη 24/1 η πρώτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άλλο ένα βίντεο, αυτή τη φορά με τον Dr. Χταπόδια, και διέψευσε τον χωρισμό τους με χιούμορ.

Στην ανάρτηση φαίνεται η ίδια να διαβάζει στο διαδίκτυο για το τέλος της σχέσης τους δίπλα στον καλό της, και να απορεί: «Καλά ρε Παντελή, αφού χωρίσαμε τι κάνεις εδώ;», «Εγώ εδώ μένω», της απαντάει εκείνος και η Στέλλα Μιζεράκη συνεχίζει: «Κι εμένα γιατί με κάλεσες;». «Εσύ ήρθες», αποκρίνεται ο Influencer. «Γιατί ήρθα; Πάω να φύγω», λέει τότε εκείνη και αποχωρεί.

Ποιος είναι ο Dr. Χταπόδιας

Ο Dr. Χταπόδιας ή κοινώς Παντελής Ζαμπούνης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1992 και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος ξεκίνησε δειλά δειλά μέσα από τα social media όπου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη καθώς και οι δυο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media απασχολούν τους χρήστες με διάφορα στιγμιότυπα χιουμοριστικού χαρακτήρα.

Ο Παντελής μαζί με την Στέλλα Μιζεράκη μπορεί στην αρχή να έκρυβαν για τα καλά την σχέση τους, ωστόσο όπως φαίνεται και οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι καθώς είχαν αποκαλύψει πως γνωρίστηκαν την περίοδο της καραντίνας. Μάλιστα, ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.