Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πες μου ποια γυναίκα συνόδευσες», «Διαφημίσεις γιατί γίνεται ακατάλληλο!» - Σε αμηχανία με την ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πες μου ποια γυναίκα συνόδευσες», «Διαφημίσεις γιατί γίνεται ακατάλληλο!» - Σε αμηχανία με την ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο πλατό του MEGA και της εκπομπής "Ελένη" μετά τη ανάρρωσή του και δεν έχει σταματήσει να "πειράζει" τους συνεργάτες του, με εκείνους να το απολαμβάνουν, αφού λατρεύουν το χιούμορ του.

Την ώρα, λοιπόν, που όλοι τους έστελναν τις ευχές τους στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου που σήμερα, Πέμπτη 25/1, έχει τα γενέθλιά της, ξεκίνησε μία συζήτηση, η οποία κατέληξε στην προσωπική ζωή του δημοσιογράφου. Και ενώ γελούσαν όλοι, εκείνος αισθάνθηκε αμηχανία και η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις.

Δείτε επίσης: «Την έχω δει και με τα εσώρουχα, αλλά...», «Μπορεί να έχω κάτι άλλο στη ζωή μου!» - Χαμός στη Super Κατερίνα με τα "πειράγματα" για τη σχέση Καινούργιου & Ουγγαρέζου

Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζου που το έκανε να νιώσει άβολα

  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Άσε και ξεκίνησα να πηγαίνω θέατρα!»
  • Ελένη Μενεγάκη: «Το θέμα είναι ότι εσύ ξεκίνησες να πηγαίνεις σε παραστάσεις… και πες μας σε ποια».
  • Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πήγα και είδα την παράσταση, "Ο Άσχημος", με τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Μαίρη Μηνά…».
  • Ελένη Μενεγάκη: «Πες μου ποια γυναίκα συνόδευσες, γιατί με τα φιλαράκια σου που παίζεται μουσικές και πάτε στα μπαράκια, δεν πήγες… Διαφημίσεις γιατί τώρα γίνεται ακατάλληλο!».

Δείτε επίσης: Σάσα Σταμάτη: «Μου άρεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Όταν με φιλοξενούσε περίμενα να περάσω στο υπνοδωμάτιο αλλά...»

Η εξομολόγησή του για την πατρότητα

Ο ίδιος πρόσφατα, ρωτήθηκε για την πατρότητα, λέγοντας πως θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια, αλλά και για τα επαγγελματικά του, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες.

«Φυσικά θέλω να γίνω πατέρας αλλά δεν το αφήνω να με καταλάβει όλο αυτό γιατί μετά υπάρχει το μάτι και δεν θα το καταφέρεις ποτέ. Μακάρι να γίνω μπαμπάς. Μια σύντροφος μου είχε βγάλει αυτό το συναίσθημα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την πατρότητα.

Ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά του, σχολίασε: «Δεν έχω ξεκινήσει συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Είχε γίνει μια νύξη αλλά είναι πολύ νωρίς να το συζητάμε αυτό. Έχουμε άλλους 6 μήνες».

Δείτε επίσης: «Σταμάτησα τελείως το...» - Τα δυο μυστικά του Δημήτρη Ουγγαρέζου που τον βοήθησαν να αδυνατίσει