Βάσια Παναγοπούλου: «Μου έχουν ρίξει λάσπη με το κιλό, τα έπαιρνα όλα κατάκαρδα»

«Έχουν ειπωθεί ψέματα για μένα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Βάσια Παναγοπούλου: «Μου έχουν ρίξει λάσπη με το κιλό, τα έπαιρνα όλα κατάκαρδα»

Η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα, με αφορμή τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό για τον ρόλο της Ασπασίας που υποδύεται, αλλά εκτός αυτού αναφέρθηκε στις σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή της και στα ψέματα που έχουν ειπωθεί για εκείνη μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

«Δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να πουν ψέματα. Είτε είναι γάμος είτε σχέση πρέπει να είμαστε μαζί, γιατί είναι η αληθινή μας επιλογή», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου και συνέχισε: «Από την ώρα που είμαι μαζί σου και κοιτάω από εδώ κι από εκεί, τότε σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά μ' εμάς, κάτι δεν με καλύπτει. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς πρώτα απ' όλα με τον εαυτό μας, να ξέρουμε τι κάνουμε και γιατί. Η παραχώρηση της ελευθερίας μας και του προσωπικού μας χρόνου είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σ' έναν άλλον».

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: «Το μωρό της Ξένιας έρχεται νωρίτερα...» - Η Βάσια Παναγοπούλου αποκαλύπτει τις συγκλονιστικές εξελίξεις

Η Βάσια Παναγοπούλου τα έχει καλά με τη συνείδησή της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη δική της στάση απέναντι στους συντρόφους της: «Ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου, βεβαίως, γι' αυτό και το έχω πληρώσει. Αλλά δεν με πειράζει, είμαι καλά με τη συνείδησή μου και δεν έχω πειράξει, τουλάχιστον σκόπιμα, ποτέ κανέναν. Μπορεί να το έχω κάνει, χωρίς να το έχω καταλάβει, δεν λέω ότι είμαι άγγελος, αλλά τουλάχιστον ηθελημένα δεν προσέβαλα κανέναν. Έχω πληγωθεί απ' την άλλη. C' est la vie. Γι' αυτό γινόμαστε καλύτεροι. Κανένας που δεν έχει υποστεί πράγματα, δεν μπορεί να γίνει καλύτερος. Συνήθως μιλάνε τέλεια οι πρώην σχέσεις μου για μένα. Όταν άκουσα τον Ανδρέα Φουστάνο να μιλάει για τη σχέση μας, είπα ότι είναι πολύ γλυκό εκ μέρους του».

Και κατέληξε η Βάσια Παναγοπούλου: «Φυσικά έχουν ειπωθεί ψέματα για μένα, κυρίως. Δεν ψάχνει κάποιος τόσο, ώστε να έχει την πραγματική εικόνα για ένα δημόσιο πρόσωπο. Μου έχουν ρίξει λάσπη με το κιλό. Όταν ξεκίνησα στενοχωριόμουν πάρα πολύ, τα έπαιρνα όλα πολύ κατάκαρδα. Με τον καιρό άρχισα να γίνομαι πιο δυνατή και λέω ότι δεν μπορούμε να απαιτούμε από όλο τον κόσμο να έχει την καλύτερη ιδέα για εμάς. Σε όποιον αρέσουμε».