Αντώνης Κανάκης - Θρήνος για τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα: «Βραδιάτικα μου ήρθε ένα μήνυμα που έγραφε...»

Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης - Θρήνος για τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα: «Βραδιάτικα μου ήρθε ένα μήνυμα που έγραφε...»

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Αντώνης Κανάκης, καθώς μέσα από το προφίλ του στο Facebook πριν από μερικές ώρες, ανακοίνωσε την απώλεια ενός πολύ καλού του φίλου, γεγονός που τον έχει βυθίσει την θλίψη. Ο λόγος για τον Μιχάλη Παντζάρτζη.

Υπήρξε ιδιοκτήτης του ιστορικού δισκάδικου, ”Billboard” στην Προξένου Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη και ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

«Τη δεκαετία του ‘80 το βασικό μου στέκι ήταν τα δισκάδικα. Rock 100, Πάτσης, Blow up, Stereodisc, Άλκης κ.α.. Περισσότερο ίσως απ´ όλα, μαζί με το Rock 100, ξημεροβραδιαζόμουν σε ένα πολύ μικρό σε μέγεθος (πραγματικά πολύ μικρό), στην Προξένου Κορομηλά, το Billboard.

Εκεί ανακάλυψα πολλά κιλά μουσικής, αφού ο Μιχάλης που το είχε, όποτε έφερνε νέες ανεξάρτητες κυκλοφορίες από το εξωτερικό, τις βάζαμε στο πικαπ που είχε δίπλα του και τις ξεψαχνίζαμε. Και κάπως έτσι, ο άνθρωπος αυτός γίνεται ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής σου, τότε που αυτή ήταν ακόμα ανέμελη, ρομαντική και γεμάτη όνειρα. Εχθές, μου ήρθε βραδιάτικα ένα μήνυμα που έγραφε πως ο Μιχάλης έφυγε… Ο φίλος μας, ο Μιχάλης ο Billboard» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε επίσης: «Τώρα το μάθαμε μόλις μπήκαμε στο στούντιο! Έφυγε από την ζωή...» - Πένθος στο πλατό των Ράδιο Αρβύλα

Αντώνης Κανάκης πένθος

«Ο Μιχάλης έφυγε ...

Πέρασαν πάνω από 30 χρόνια, ίσως και παραπάνω, από τότε που μπήκα για πρώτη φορά στο δισκάδικο στην Προξένου Κορομηλά. Το Billboard, ένα μέρος που δε σου γέμιζε το μάτι μικρο αλλά είχε τα πάντα!!
Παντα ξοδευα ολα μου τα λεφτά εκεί γιατί πάντα θα σου έβγαζε ενα βινύλιο που δύσκολα θα το ξανα βρεις. Η ατάκα που θυμάμαι πάντα από τον Μιχάλη για να σου δώσει ένα καλό δίσκο ήταν... Μόνο αυτό θέλεις???? Για να σου δώσει το καλο βινύλιο έπρεπε να πάρεις ακόμα 2 με 3 δισκάκια!!

Αυτό που λέγαμε με άλλους djs, οταν του ζητούσες ένα βινύλιο έσκυβε κατω από τον πάγκο του και σου έδινε το βινύλιο... λέγαμε ότι έχει μια καταπακτη κάτω από τον πάγκο και με σκάλα να κατεβαίνει κατω και να έχει τεράστιους διαδρόμους με βινύλια

Ηταν δάσκαλος μας, μάθαμε να ακούμε, να αγαπάμε την μουσική και να την σεβόμαστε! Ήταν πάντα πρόθυμος και με ξεχωριστό χιούμορ και βοηθούσε καινούριους djs να κάνουν την διαφορά. Έλεγε... Πάρε αυτό το βινύλιο και θα με θυμηθείς... Και έτσι ηταν!!

Πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου γιατί ηταν ένα κομμάτι της εφηβείας μου
Οι δίσκοι σου πάντα θα έχουν το αυτοκόλλητο.... Billboard. Mixalis Pantzartzis Billboard
Τετάρτη 10 η ώρα, θα τον αποχαιρετήσουμε στον Ναό της Μεταμόρφωσης στην Καλαμαριά»