Γιώργος Λιάγκας: «Θέλω να σου ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη! Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα» - Η δημόσια απολογία στον Βαγγέλη Περρή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Θέλω να σου ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη! Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα» - Η δημόσια απολογία στον Βαγγέλη Περρή

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, θέλησε μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό, να απολογηθεί δημόσια στον Βαγγέλη Περρή, κι αυτό γιατί δεν κατάφερε να τον αφήσει να παρουσιάσει και να σχολιάσει τα θέματά του λόγω της επικαιρότητας.

Ο παρουσιαστής του εξήγησε πως αισθάνθηκε αρκετά άσχημα για τη συνθήκη αυτή, με εκείνον ωστόσο να καταλαβαίνει απόλυτα το γεγονός πως κάποια πράγματα προέχουν και δεν τον ενοχλεί καθόλου που για μία μέρα δεν κατάφερε να βγει στον αέρα όπως θα έπρεπε.

Δείτε επίσης: «Προσπαθούμε να τον βάλουμε στο ίσιο δρόμο» - Η απάντηση του Βαγγέλη Περρή για τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα στον Βαγγέλη Περρή

«Βαγγέλη μου, θέλω πραγματικά να σου ζητήσω σήμερα ένα μεγάλο συγγνώμη. Αλήθεια! Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Είσαι όχι σημαντικό, σημαντικότατο κομμάτι αυτής της εκπομπής. Σήμερα ήταν τέτοια η επικαιρότητα και τέτοιος ο ρυθμός που ζητώ συγγνώμη ειλικρινά. Αλήθεια στο λέω. Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με εκείνον να απαντά:

«Μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα, υπήρχαν γεγονότα που ήταν πολύ πιο σημαντικά. Μην ανησυχείς Γιώργο αλήθεια σου λέω. Τα γεγονότα ήταν πολύ πιο σημαντικά από την έκφραση οποιασδήποτε γνώμης».

Οι δυο τους πριν από λίγες τσακώθηκαν στον αέρα

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης 24/1, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή, την ώρα που σχολίαζαν όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την στάση της Ναταλίας Γερμανού απέναντι στο θέμα του Γιώργου Νταλάρα (δείτε εδώ).

Ο παρουσιαστής συμφώνησε με την οικοδέσποινα του Happy Day, εξηγώντας πως μέσα από τα "πεσίματα" των δημοσιογράφων παίρνουν νούμερα όλες οι εκπομπές και βγάζουν ειδήσεις, ενώ ο δημοσιογράφος επέμενε πως δεν είναι σημαντικά και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα.

  • Γιώργος Λιάγκας: «Για μένα η ανέντιμη τηλεόραση είναι κάποια κίτρινα ρεπορτάζ που αλλοιώνουν πράγματα που έχει πει κάποιος, που λένε ψεύτικες πληροφορίες... Δεν είναι το "πέσιμο"».
  • Βαγγέλης Περρής: «Δεν υπάρχει παρουσιαστής που δεν γνωρίζει τα θέματά του και κυρίως τα θέματα που είναι αποκλειστικά δικά του, που έχει στείλει δηλαδή κάμερα ο ίδιος να τα καλύψει ή συμμετέχει σε κοινή κάλυψη. Αυτό το "α, δεν το ήξερα, δεν ισχύει"».
  • Γιώργος Λιάγκας: «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Δεν μπορεί να λες κάτι ως θέσφατο που δεν ισχύει. Λες ψέματα. Δεν μπορείς να με παίρνεις εμένα στον λαιμό σου. Σου ορκίζομαι στα παιδιά μου - ντροπή, το παίρνω πίσω - σου ορκίζομαι όπου θέλεις, δεν ξέρω πού στέλνει η αρχισυντάκτρια κάμερα, γιατί να λες ένα ψέμα και να μας παίρνει όλους η μπάλα; Δε ξέρω».
  • Βαγγέλης Περρής: «Εκρήγνυσαι άνευ λόγου. Ποτέ δεν μεταδίδεται κάτι που άλλος δεν το ξέρει. αυτό είπα. Αν υπάρχει μία διαφωνία, δηλαδή κάτι περιγράφεται διαφορετικά λόγω της ταχύτητας της εκπομπής, ένα "πέσιμο" ή ένα αποτέλεσμα, εκείνη τη στιγμή οφείλεις τη διαφωνία σου να την πεις στους αρμόδιους και όχι να ξεμπροστιάσεις τον εργαζόμενο - συνεργάτη σου. Για το θέμα της ποιότητας των "πεσιμάτων"... Να σας πω πως γίνεται το ρεπόρτάζ...».
  • Γιώργος Λιάγκας: «Θα μας κάνεις τώρα μάθημα Βαγγέλη μου;»
  • Βαγγέλης Περρής: «Γενικότερα από τα πεσίματα, δεν προκύπτει τίποτα, προκύπτει από μία συνέντευξη που είναι σοβαρή, από ένα ρεπορτάζ που βγάζει είδηση».
  • Γιώργος Λιάγκας: «Εσύ σήμερα με αυτό που λες, απολύεις έναν άνθρωπο. Ξέρεις ποιον; Τον Γρηγόρη Μπάκα. Εγώ πρέπει να διώξω τον Γρηγόρη Μπάκα με αυτά που λες. Αυτό λες. Αγαπημένε μου Βαγγέλη, κατοικοεδρεύει στο αεροδρόμιο, είναι αγαπητός, βγάζει ειδήσεις και του μιλάνε όλοι. Κάνει αυτό που εσύ λες ότι δεν πρέπει να γίνεται. Να τον διώξουμε; Εσύ που είσαι ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης δεν δικαιούσαι να έχεις αυτή τη στάση».

Δείτε επίσης: Πρωινό: «Την κραυγή που άκουσα όταν είπα στη μάνα μου ότι τον χάσαμε...» - Βούρκωσε, "λύγισε" και ζήτησε διαφημίσεις ο Γιώργος Λιάγκας