Κόλαφος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για τον Γρηγόρη Πετράκο: «Αλίμονο στα παιδιά του, θα γίνουν ομοφοβικά»

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για τα ομόφυλα ζευγάρια έφεραν ένταση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για τον Γρηγόρη Πετράκο: «Αλίμονο στα παιδιά του, θα γίνουν ομοφοβικά»

Αντιδράσεις έφεραν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για το νομοσχέδιο που θα φέρει τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια. Λίγο-πολύ έκανε λόγο για το τέλος της κοινωνίας και της... ανθρωπότητας. Δείτε εδώ αναλυτικά τι ανέφερε στην εκπομπή Super Kατερίνα πριν από λίγη ώρα.

Επάνω σε αυτό τοποθετήθηκε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συχνά καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, και σχολιάζει συχνά τα τεκταινόμενα γύρω από το επίμαχο νομοσχέδιο. Ο δημοσιογράφος και ακτιβιστής ήταν λάβρος απέναντι στον τραγουδιστή, μιλώντας μεταξύ άλλων για το ταλέντο του, για τις δηλώσεις που έκανε, αλλά και για τα παιδιά του.

Δείτε επίσης: «Ανησυχείτε μήπως γίνετε αδερφή εσείς;» - Χαλασμός στον αέρα του Super Κατερίνα με Πουλόπουλο, Βαλλιανάτο και Καραγιάννη

Σε σκληρό ύφος από την αρχή, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω δεχθεί να υποβάλλομαι σε βασανιστήρια να ακούω τις γνώμες όλων αυτών των κυρίων. Δεν ξέρω ποιος έγραψε το τραγούδι, αλλά είναι μάπα. Νόμιζα ότι είναι τραγουδιστής, ως φιλόσοφο τον απολαμβάνω πρώτη φορά, έχω αρχίσει να υγραίνομαι. Συνεχίζοντας στο Γρηγοριανό μέλος, αλίμονο στα παιδιά του. Είναι η προσωπική μου κρίση ότι θα γίνουν ομοφοβικά, είναι ένα μεγάλο κακό στην κοινωνία».

Ένταση στον αέρα με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος συμπλήρωσε: «Κύριε Πετράκο μου, αν κάνετε τον κόπο να ψάξετε τη φύση, που σας ενδιαφέρει πολύ, τα ζώα κάνουν ακριβώς αυτό που κάνουν και οι άνθρωποι, από τις ίδιες τρύπες. Επειδή μιλάτε για φύση. Δεν ξέρω πόση σχέση έχετε με τη φύση. Στα λιγότερα εύκολα όμως, έχετε την άποψη ότι ένα ζευγάρι ανδρός και γυναίκας, που δεν κάνει παιδιά, είναι ανώμαλο και αφύσικο; Θα το χωρίζατε;»

Δείτε επίσης: Ένταση ανάμεσα σε Γρηγόρη Βαλλιανάτο και Ανδρέα Καραγιάννη: «Πνίγουν τα παιδιά στις βαφτίσεις!» - «Δεν ντρεπόμαστε λίγο!»

«Δεν ξέρω τι θα κάνετε από 15 Φεβρουαρίου αλλά αυτό θα είναι νόμος του κράτους και θα αποκτήσουν πολλά παιδιά αγάπη. Πολλοί άνθρωποι που σέβονται και τιμούν τους άντρες τους ή τις γυναίκες τους, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ισότητα σε αυτήν την πολιτεία. Αυτή η πολιτεία είναι μια καλύτερη πολιτεία, οι δικές σας πολιτείες οδηγούν στη βαρβαρότητα», ανέφερε στη συνέχεια.

Και κατέληξε στην τοποθέτησή του εν μέσω εντάσεων, καθώς οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής εξέφρασαν τη διαφωνία τους: «Είπε ότι είναι αφύσικη η σχέση, εννοώντας ότι δεν παράγει παιδιά, και το πάω ένα βήμα παραπέρα. Ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να κάνει παιδιά γενικά, είναι αφύσικο; Αφήστε τον κ. Πετράκο να ασελγεί, μην το κάνουμε όλοι μαζί παρέα. Και οι Ναζί είχαν υποστηρικτές στη Γερμανία, τι σημαίνει αυτό; Είπε ότι στη φύση δεν υπάρχει ομοφυλοφιλία, που είναι λάθος. Είπε ότι ανησυχεί για την ανθρωπότητα με τα ζευγάρια που δεν κάνουν παιδιά. Νομίζω ότι δεν έχει μείνει τίποτα άλλο παρά να αρχίσει να ξανατραγουδάει, μπας και τον συμπαθήσουμε».