Μαρία Φραγκάκη για κόντρα Καινούργιου - Κωνσταντάρα: «Το timing ήταν κάκιστο για να γίνει κάτι τέτοιο...»

«Δεν βρήκα και τον λόγο»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Κατέρινα Καινούργιου, μίλησε η Μαρία Φραγκάκη, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 5/2.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είχε ένα έντονο ξέπασμα με αφορμή την απόφαση του ΣΚΑΙ, να προβάλλει την εκπομπή Fay's Time παρά το γεγονός ότι η Φαίη Σκοδρά απουσίαζε λόγω του ξαφνικού θανάτου του πατέρα της (δείτε εδώ τι είπε). Το γεγονός αυτό σχολίασαν οι παρουσιαστές των υπλοίπων εκπομπών, κάνωντας λόγο για την "αδεια καρέκλα" (δείτε εδώ). Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής 2/2, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, έδωσε μέσα από την εκπομπή Breakfast@star, την δική του απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το σχόλιο της Μαρίας Φραγκάκη για την κόντρα Καινούργιου - Κωνσταντάρα

«Θεωρώ ότι ήταν άκυρο και άκαιρο. Ούτε χρονικά είχε βάση όλο αυτό, εννοώ ότι το timing ήταν κάκιστο για να γίνει κάτι τέτοιο και αν με ρωτάς δεν βρήκα και τον λόγο» ανέφερε η Μαρία Φραγκάκη στην κάμερα της εκπομπής.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για την Κατερίνα Καινούργιου

Το σχόλιο της για το συγκεκριμένο θέμα, είχε κάνει και η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την ίδια εκπομπή λίγες ημέρες πριν.

«Όλο αυτό το βρίσκω γελοίο, λυπάμαι που το λέω. Αυτές οι αντιπαραθέσεις δε θα πρέπει να γίνονται. Από την άλλη βέβαια, και η Κατερίνα Καινούργιου έχει δεχτεί σφοδρή επίθεση από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στα κοινωνικά δίκτυα και στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν είναι ωραίο να γίνονται γιατί, για εμένα, αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πένθος βαρύ στο πλατό κι αν πραγματικά θες να το σεβαστείς, δεν χρησιμοποιείς τον αέρα της εκπομπής για τίποτα.

Σέβεσαι ότι αυτός ο αέρας ανήκει σε μία παρουσιάστρια που έχει επιλέξει κάποιους ανθρώπους και περνάει μία πολύ δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή. Το αν εγώ θα πω κάτι για την καρέκλα ή ο άλλος αναρωτηθεί γιατί βγήκε η εκπομπή ή ο παράλλος για το πώς είναι η Φαίη η οτιδήποτε αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Δείτε εδώ το βίντεο: